Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
  Trens de Catalunya > FGC > Cremallera i Funiculars de Montserrat > Exposicions del cremallera > Exposició a l'antiga estació
Horaris dels trens de Catalunya
 Exposició a l'antiga estació de Monistrol
  - Aquesta exposició permanent està instal·lada a l'edifici de l'antiga estació de Monistrol-Vila, rehabilitat amb aquest objectiu. 
 - A més del valor sentimental i històric que ha suposat la conservació d'aquesta estació, la seva recuperació permet mostrar una exposició permanent sobre el cremallera de Montserrat.
 - El protagonisme de l'exposició recau bàsicament en la història de l'antic cremallera de Montserrat, a través de textos, fotografies, cartells gràfics i objectes recopilats i conservats al llarg dels anys, la qual cosa ha estat possible gràcies a l'Associació d'Amics del Cremallera de Montserrat. També inclou el nou cremallera, així com els principals cremalleres d'Europa.

FOTOS
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor

       

Tornar a Exposicions del Cremallera
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT:IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs 
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional