Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
 Trens de Catalunya > FGC > Cremallera de Núria > Exposicions del Cremallera > Exposició "el cremallera, un enginy únic"
Exposició "el cremallera, un enginy únic"
FGC  Turisme i Muntanya
 

L'exposició del cremallera, un enginy únic, està situada a la part posterior del complex i conté un bon nombre de plafons informatius amb la història de la línia, característiques tècniques, fotografies i explicacions. A més, hi ha diversos objectes per acabar de comprendre millor la línia.


Fotos 
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
Bitllets (maig 2006) Armari de bitllets (maig 2006) Tram de via amb cremallera i eix amb roda dentada per comprendre bé el sistema (maig 2006) Rellotges d'estació (maig 2006)

Fanals (maig 2006) Bitllets Ribes-Núria de FMGP (maig 2006) Plafó amb alguns dels altres cremalleres d'Europa (maig 2006) Fanal i altres aparells (maig 2006)

Maquetes d'un Stadler i d'una locomotora elèctrica (maig 2006) Compostors de bitllets (maig 2006) Sistemes de comunicació (maig 2006) Bitllets (maig 2006)

Bitllets (maig 2006) Bitllets (maig 2006) Bitllets (maig 2006) Bitllets (maig 2006)

Inici Exposicions Cremallera
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional