Pàgina inicial Trenscat.com

trenscat.cat la web dels trens de Catalunya

 Trens de Catalunya > Xarxa de via ampla > Circulacions especials > Tall St.Andreu Arenal-Arc de Triomf (ds. dg. 20.01-04.02.07)
Administrador d'Infrastructures Ferroviàries

Tall parcial del trànsit ferroviari entre les estacions de Sant Andreu Arenal i Arc de Triomf

20.01-21.01+27.01-28.01+03.02-04.02.2007


Durant tres caps de setmana, entre el 20 de gener i el 4 de febrer de 2007, es va tallar la línia totalment entre Sant Andreu Arenal i Arc de Triomf. Per tal de garantir el servei, renfe va desviar els trens de la línia R4, els de Mitjana Distància de Lleida via Manresa i els trens de Ripoll, Ribes, Puigcerdà i La Tor per El Clot-Aragó. Així, aquests serveis un cop efectuada la parada a Montcada Bifurcació es dirigien cap a l'anomenat ramal de les Aigües que enllaça l'estació amb la línia de Granollers. Aquest ramal mai és utilitzat per trens en servei comercial, de manera que era una oportunitat única de fer un recorregut diferent. Un cop els trens eren a la línia de Granollers passaven per Sant Andreu Comtal sense fer-hi parada i a l'entrada de Clot-Aragó es posaven a les vies 3 i 4 d'aquesta per tal de fer el mateix recorregut que els de la línia R1 fins a Arc de Triomf, on seguien trajecte de manera habitual. Els serveis de la línia R3 a Vic finalitzaven recorregut a Montcada Bifurcació mentre que els de la línia R7 operaven amb normalitat fins a Sant Andreu Arenal, garantint així el servei a aquesta estació i a Torre Baró. Per anar fins a Arc de Triomf es podia utilitzar un servei especial d'autobús o bé el metro, amb el mateix bitllet de renfe.

Fotos de les circulacions especials

Seleccioneu una les estacions o zones per veure fotos de les circulacions especials produïdes durant el tall de la línia:

Montcada Bifurcació Ramal de les Aigües Sant Andreu Comtal El Clot-Aragó Sant Andreu Arenal


Anar a Inici Xarxa de Via Ampla
Anar a Inici trenscat.cat

© Bernat Borràs

Pàgina inicial Trenscat.com

IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu de les fotos de trenscat.cat sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs