PÓgina inicial Trenscat.com

trenscat.cat la web dels trens de Catalunya

 Trens de Catalunya > TRAM > TRAMbes˛s > Parc del Bes˛s
Horaris dels trens de Catalunya
I Parc del Bes˛s
Sant AdriÓ de Bes˛s

propers tramvies
zona tarifÓria 1  


Mostra Trambes˛s en un mapa mÚs gran
La parada de Parc del Bes˛s estÓ situada al terme municipal de Sant AdriÓ de Bes˛s, al carrer Crist˛bal de Moura entre la Ronda Sant Ramon de Penyafort i el carrer Venus. Es va posar en funcionament el 6 de maig de 2007 amb l'entrada en servei de la lÝnia T5 entre Bes˛s i Sant Joan Baptista. L'estaciˇ estÓ situada en un tram de via doble amb una andana central. La parada disposa dels equipaments estÓndard de totes les parades de la xarxa TRAM, amb marquesina a l'andana dotada de les mÓquines de venda de bitllets, plÓnols amb informaciˇ de la lÝnia i de la zona, intŔrfon i tambÚ la pantalla on s'especifiquen els minuts que falten per als propers tramvies.

Fotos de la parada i proximitats  C.Cristˇbal de Moura
Bernat BorrÓs - prohibida la reproducciˇ de les fotos sense el permÝs de l'autor
Encreuament de tramvies a la rotonda amb la Ronda Sant Ramon de Penyafort (juny 2007) CaracterÝstics blocs del barri de La Mina i tramvia a la parada de Parc del Bes˛s (juny 2007) Tramvia a la zona del triangle de vies que enllacen amb la Rambla de la Mina (juny 2007) Cua del tramvia n˙mero 17 amb la parada de Parc del Bes˛s al fons (juny 2007)

El Citadis la parada de Parc del Bes˛s, amb andana central (juny 2007) Tramvia 211.14 a Parc del Bes˛s, circulant en servei T5 a Gl˛ries (juny 2007) El tramvia ha ajudat a dinamitzar el barri, tradicionalment molt degradat (juny 2007) Tramvia sortint cap a Gorg, a la zona del triangle amb la Rambla de la Mina (juny 2008)

direcciˇ Gl˛ries

═ndex TRAMbes˛s

direcciˇ Gorg

< Alfons el MagnÓnim

La Catalana >

 

direcciˇ Estaciˇ de Sant AdriÓ

  La Mina >

PÓgina inicial Trenscat.cat

IMPORTANT: No es permet l'˙s p˙blic (webs, premsa, etc) ni l'˙s lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari Ús Bernat BorrÓs
trenscat.cat Ús una pÓgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional