PÓgina inicial Trenscat.com

trenscat.cat la web dels trens de Catalunya

 Trens de Catalunya > TRAM > TRAMbes˛s > Pere IV
Horaris dels trens de Catalunya
I Pere IV
 

propers tramvies
zona tarifÓria 1   


Mostra Trambes˛s en un mapa mÚs gran
La parada de Pere IV estÓ situada al terme municipal de Barcelona, a l'avinguda Diagonal entre els carrers Castella i Bilbao. Es va posar en funcionament el 8 de maig de 2004, amb la inauguraciˇ de la primera fase del Trambes˛s entre Estaciˇ de Sant AdriÓ i Gl˛ries. Pere IV tÚ una via en cada sentit, per˛ cadascuna d'aquestes es situa adossada a banda i banda del passeig central de l'avinguda. El propi passeig central actua d'andana de les parades, ja que nomÚs hi ha un petit eixamplament d'aquest per minimitzar la distÓncia entre tramvia i andana. La parada disposa dels equipaments estÓndard de totes les parades de la xarxa TRAM, amb marquesina a les andanes dotada de les mÓquines de venda de bitllets, plÓnols amb informaciˇ de la lÝnia i de la zona, intŔrfon i tambÚ la pantalla on s'especifiquen els minuts que falten per als propers tramvies.

Fotos de la parada i proximitats Av/Diagonal
Bernat BorrÓs - prohibida la reproducciˇ de les fotos sense el permÝs de l'autor
Tramvia que va a Estaciˇ de Sant AdriÓ a la parada de Pere IV (maig 2012) El tramvia sortint de la parada cap a FluviÓ (maig 2012) Tramvia 08 circulant per l'avinguda Diagonal entre els carrers Bilbao i Pere IV (maig 2012) Vista lateral d'un tramvia que va cap a Gl˛ries i Ciutadella (maig 2012)

Parada sentit Gl˛ries amb un tramvia fent-hi parada (maig 2012) Tramvia a la via 2 de Pere IV (maig 2012) Tramvia 211-18 sortint cap a Ca l'Aranyˇ en un servei per la lÝnia T4 (maig 2012) Detall de la parada del TRAM (maig 2012)

El tramvia 07 creua el carrer Pere IV en el seu trajecte cap a Estaciˇ de St.AdriÓ (maig 2012) Els edificis singulars d'oficines envolten el recorregut del TRAM per la Diagonal (maig 2012) Vista del conjunt de les dues parades de Pere IV (abril 2004) Parada sentit Gl˛ries (abril 2004)

Detall de la informaciˇ dels propers tramvies per la parada sentit Estaciˇ de Sant AdriÓ de la lÝnia T4 (abril 2004) Tramvia en proves arribant a la parada de Pere IV (abril 2004) El tramvia 07 obre portes durant la marxa en blanc per la lÝnia, abans de la inauguraciˇ (abril 2004) Una altra vista del tramvia a la parada Pere IV en sentit Estaciˇ de Sant AdriÓ (abril 2004)

direcciˇ Ciutadella | Vila OlÝmpica

═ndex TRAMbes˛s

direcciˇ Estaciˇ de Sant AdriÓ
< Ca l'Aranyˇ FluviÓ >

PÓgina inicial Trenscat.cat

IMPORTANT: No es permet l'˙s p˙blic (webs, premsa, etc) ni l'˙s lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari Ús Bernat BorrÓs
trenscat.cat Ús una pÓgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional