Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
  Trens de Catalunya > TRAM > TRAMbaix > Sant Feliu | Consell Comarcal
Horaris dels trens de Catalunya
 Sant Feliu | Consell Comarcal
   Sant Feliu de Llobregat

propers tramvies
zona tarifària 1
   

La parada de Sant Feliu | Consell Comarcal està situada al terme municipal de Sant Feliu del Llobregat, a la Riera de Pahissa al costat de l'avinguda Montejurra. Es va posar en funcionament el 21 d'abril de 2007 amb l'obertura del tram de 600 metres des de la parada aleshores anomenada Consell Comarcal, actualment Torreblanca. L'estació està situada en un tram de via doble amb andanes laterals. La parada disposa dels equipaments estàndard de totes les parades de la xarxa TRAM, amb marquesina a les andanes dotada de les màquines de venda de bitllets, plànols amb informació de la línia i de la zona, intèrfon i també la pantalla on s'especifiquen els minuts que falten per als propers tramvies. La parada actua també d'intercanviador amb bus i vehicle privat, ja que disposa d'un aparcament amb capacitat per a 65 vehicles. Completen les instal·lacions una doble diagonal entre vies a la sortida de la parada terminal per permetre als tramvies fer el canvi de sentit.

Fotos de la parada i proximitats Ctra.Reial
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
Seqüència d'un tramvia sortint de Sant Feliu | Consell Comarcal, la prolongació més recent que culmina la 1a fase del Trambaix, amb destinació Francesc Macià (maig 2007)

Vista general de la part final del traçat abans d'arribar a Sant Feliu (maig 2007) Tramvia que ve de Francesc Macià baixant per la carretera Reial cap a Sant Feliu (maig 2007) Tramvia Citadis d'Alstom 06 passant per la doble diagonal entre vies (maig 2007)  Tramvia creuant la nova rotonda construïda a la porta d'entrada a la capital del Baix Llobregat (maig 2007)

Tramvia 111.06 a Sant Feliu | Consell Comarcal  (maig 2007) Sant Feliu | Consell Comarcal ha estat concebut com a intrecanviador del tramvia amb autobús i vehicle privat, gràcies a un aparcament que s'ha habilitat just al costat de la parada (maig 2007) Final de línia vist des de l'andana de la via 2. Quan es soterri la línia de via ampla a Sant Feliu, la línia s'allargarà cap al centre de la ciutat i potser a Molins de Rei i Quatre Camins (maig 2007) Detall de la pantalla anunciant les properes sortides de tramvies de Sant Feliu (maig 2007)

Vista de la parada de Sant Feliu a l'andana de la via costat mar (maig 2007) Tramvia estacionat a Sant Feliu | Consell Comarcal fent temps per sortir de nou cap a Francesc Macià (maig 2007) El tramvia Citadis número 06 a la via 1 (maig 2007) Part exterior de la parada de Sant Feliu, vista pel costat de la carretera Reial (maig 2007)

Final del Trambaix a Sant Feliu per uns quants anys... (maig 2007) El tramvia finalment surt cap a Sant Just, Cornellà, Esplugues, L'Hospitalet i Barcelona (maig 2007) Una altra vista del número 06 circulant "a contravia" fins l'agulla (maig 2007) Rètol de les obres de la nova parada del Trambaix a Sant Feliu de Llobregat (maig 2007)

direcció Francesc Macià Índex TRAMbaix  
< Torreblanca  
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs 
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional