PÓgina inicial Trenscat.com

trenscat.cat la web dels trens de Catalunya

 Trens de Catalunya > TRAM > TRAMbes˛s > Sant Joan Baptista
Horaris dels trens de Catalunya
I Sant Joan Baptista
Sant AdriÓ de Bes˛s

propers tramvies
zona tarifÓria 1  


Mostra Trambes˛s en un mapa mÚs gran
La parada de Sant Joan Baptista estÓ situada al terme municipal de Sant AdriÓ de Bes˛s, a l'avinguda de la Platja entre Torrassa i FermÝ BorrÓs. Es va posar en funcionament el 6 de maig de 2007 amb l'entrada en servei de la lÝnia T5 entre Bes˛s i aquesta estaciˇ. Mentre va ser terminal, els tramvies finalitzaven sempre el seu recorregut a la via 1. L'estaciˇ estÓ situada en un tram de via doble independent una via de l'altra, separades per un passeig central. Precisament en aquest passeig central s'hi situen les andanes de les parades. La parada disposa dels equipaments estÓndard de totes les parades de la xarxa TRAM, amb marquesina a l'andana dotada de les mÓquines de venda de bitllets, plÓnols amb informaciˇ de la lÝnia i de la zona, intŔrfon i tambÚ la pantalla on s'especifiquen els minuts que falten per als propers tramvies.

Fotos de la parada i proximitats  C.Torrassa + Av.Platja
Bernat BorrÓs - prohibida la reproducciˇ de les fotos sense el permÝs de l'autor
Tramvia pel carrer Torrassa, circulant en servei T5 a Sant Joan Baptista (juny 2007) TRAM 17 circulant cap a Gl˛ries (juny 2007) El tramvia 211.14 al carrer Torrassa entre Mare de DÚu del Carme i OlÝmpic (juny 2007) Mentre els tramvies finalitzaven a Sant Joan Baptista hi havia un guardaagulles que movia el canvi manualment (juny 2007)

Tramvia acabat de sortir de Sant Joan Baptista canviant de via (juny 2007) Sortint de Sant Joan Baptista, quan la T5 hi finalitzava (juny 2007) Parada de Sant Joan Baptista, amb andanes a cada costat del passeig central (juny 2007) Tramvia que sortirÓ novament cap a Gl˛ries des de Sant Joan Baptista (juny 2007)

Tramvia 01 amb destinaciˇ Gorg fent una breu parada (juny 2008) Sortint en servei T5 a Gorg (juny 2008) Tramvia a Sant Joan Baptista (juny 2008) Avanšant per l'avinguda de la Platja (juny 2008)

PÓgina inicial Trenscat.cat

IMPORTANT: No es permet l'˙s p˙blic (webs, premsa, etc) ni l'˙s lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari Ús Bernat BorrÓs
trenscat.cat Ús una pÓgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional