Pàgina inicial Trenscat.com

trenscat.cat la web dels trens de Catalunya

 Trens de Catalunya > TRAM > TRAMbesòs > Sant Martí de Provençals
Horaris dels trens de Catalunya
I Sant Martí de Provençals
 

propers tramvies
zona tarifària 1  


Mostra Trambesòs en un mapa més gran
La parada de Sant Martí de Provençals està situada al terme municipal de Barcelona, a la Gran Via de les Corts Catalanes entre els carrers Treball i Agricultura. Es va posar en funcionament el 14 d'octubre de 2006 amb la inauguració de la línia T5 entre Glòries i Besòs. L'estació és soterrada, col·locada en el calaix del lateral mar de la Gran Via. Disposa de dos accessos, cadascun d'ells dotat de màquina de venda de bitllets, plànols d'informació, pantalles amb el temps d'espera per al tramvia i barreres tarifàries. En aquesta parada cal validar el bitllet abans d'accedir a l'andana en lloc de fer-ho a l'interior del tramvia com a la resta de la xarxa. El nivell inferior, al qual s'accedeix mitjançant escales i una rampa, està format per dues vies amb andanes laterals, enllaçades entre sí per dos passos a nivell semaforitzats. Les andanes disposen de bancs, papereres, intèrfon d'ajuda i emergència i panells electrònics amb el temps d'espera per al proper tramvia.

Fotos de la parada i proximitats Av.Gran Via + Crta.de Mataró
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
Vista general d'un dels accessos a la parada del tramvia (octubre 2006) Banderola típica del Metro, adaptada al TRAM (octubre 2006) Escales d'accés a la zona d'entrada a la parada (octubre 2006) També hi ha una rampa per a accés universal (octubre 2006)

Mòdul estàndard amb venda de bitllets i informació però situat en un lloc poc habitual a la xarxa (octubre 2006) Detall de la barrera tarifària per PMR, del mateix tipus de les existents a la xarxa de renfe/adif (octubre 2006) Tramvia estacionat a la via 1. Escales i una rampa asseguren l'accessibilitat a l'andana (octubre 2006) El segon accés a Sant Martí de Provençals encara en obres el dia de l'estrena de la T5 (octubre 2006)

El segon accés, encara per finalitzar (octubre 2006) Sortida tancada (octubre 2006) Una altra vista de la mateixa sortida, encara en obres (octubre 2006) Detall de la senyalètica, indicant direcció Badalona (octubre 2006)

El 211.04 que va a Glòries estacionat a la via 2 (octubre 2006) Sortint cap a Espronceda i Glòries (octubre 2006) El pas per sota el carrer Selva de Mar es constitueix com a túnel "en tota regla" (octubre 2006) La senyalització ferroviària en vermell indica la presència d'un tramvia en menys de 500 metres (octubre 2006)

T5 que ve de Glòries entrant a bona velocitat a Sant Martí (octubre 2006) La llum natural entre per les tres claraboies de manera significativa (octubre 2006) Andana de la via 1, amb bancs, panell electrònic i senyalètica de sortida i prohibició de fumar (octubre 2006) Rampa per permetre l'accés al tramvia per a tothom (octubre 2006)

TRAM que ve de Besòs passant per sota el carrer Josep Pla (octubre 2006) 211.04 amb destinació Glòries parat a la via 2 (octubre 2006) Rètol de l'estació, intèrfon i panell electrònic a la via 2 (octubre 2006) Tramvia circulant cap a Besòs, pel calaix de la Gran Via (octubre 2006)

direcció Glòries

Índex TRAMbesòs

direcció Gorg / Estació de Sant Adrià
< Espronceda Besòs >

Pàgina inicial Trenscat.com

IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu de les fotos de trenscat.cat sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs