Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
  trenscat Països Catalans > Catalunya Nord > CN4.Línia La Tor de Querol-Portè-Andorra|L'Hospitalet > Portè
CN4.Línia La Tor de Querol-Portè-Andorra|L'Hospitalet
 PORTÈ
   Porté-Puymorens


Mostra un mapa més gran
L'estació de Portè es situa al PK 150,3 de la línia Toulouse-La Tor de Querol-Puigcerdà i a 1.562 metres d'altitud. Les instal·lacions es redueixen a la via general i una andana a la dreta d'aquesta, que disposa d'una edificació per a viatgers que roman habitualment tancada. També es va construir més recentment una edificació com a refugi per als viatgers.

Fotos
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
Façana a la població del nou edifici per a refugiar els viatgers (setembre 2007) Via i andana de l'estació de Portè, amb el teleindicador de propera circulació (setembre 2007) Detall d'un dels rètols de l'estació (setembre 2007) Just a la sortida del baixador direcció Toulouse hi ha el túnel del Pimorent, de 5.414 metres de longitud (setembre 2007)

Vista de l'estació des de l'extrem de l'andana costat Toulouse (setembre 2007) Conjunt d'edificacions i andana vistos des del costat Toulouse (setembre 2007) Sortida de Portè cap a La Tor (setembre 2007) Conjunt de via, andana, edificació avui dia sense servei i refugi per a viatgers (setembre 2007)

direcció Andorra|L'Hospitalet Índex línia CN4 direcció La Tor de Querol
< Andorra|L'Hospitalet La Tor de Querol >
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT:n class="style116"> No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs 
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional