Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
  Trens de Catalunya > Funiculars i telefèrics > Ascensor inclinat de Can Franquesa
Horaris dels trens de Catalunya
Ascensor inclinat de Can Franquesa
Santa Coloma de Gramenet
pàgina no oficial

Mostra un mapa més gran
L'ascensor inclinat de Can Franquesa es situa en aquest barri de Santa Coloma de Gramenet. Inaugurat el gener de 2011, la instal·lació uneix els carrers Còrdova i Menorca. L'ascensor va suposar també la millora de l'entorn, rehabilitant les escales que comuniquen amb el carrer de Formentera, construint una passarel·la elevada que suposa la restitució del passatge interior, reforçant la il·luminació i modificant els talussos de la zona. L'ascensor salva 33 metres i té 3 parades (1 superior, 1 intermèdia i 1 inferior). La cabina té una capacitat de 25 persones i pot transportar un càrrega màxima de 1.875 kg. Va ser fabricat per ThyssenKrupp Elevadores.

Col·labora en aquesta pàgina: Frank Rodríguez

 

FOTOS
Frank Rodríguez - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
Vista general de l'ascensor inclinat, des del carrer Còrdova (maig 2014) El final de la línia B30 queda a prop de la parada inferior de l'ascensor inclinat (maig 2014) El carrer Formentera i l'ascensor inclinat (maig 2014) Parada inferior, a la cruïlla entre els carrers Còrdova i Formentera (maig 2014)

Portes tancades a la parada inferior (maig 2014) Topalls (maig 2014) La cabina de l'ascensor inclinat pujant a la parada intermèdia (maig 2014) Mirant cap amunt (maig 2014)

Detall de la via per on passa la cabina (maig 2014) Detall de la cabina (maig 2014) Caixa amb l'aire acondicionat de l'ascensor (maig 2014) Finestra de la cabina mostrant la via per on es desplaça la cabina (maig 2014)

Botonera de l'ascensor inclinat (maig 2014) El recorregut amb les escales d'evacuació (maig 2014) Tancant portes a la parada intermèdia del trajecte (maig 2014) La parada intermèdia vista des de la pasarel·la (maig 2014)

La cabina de l'ascensor inclinat (maig 2014) Pantalla a sobre de les portes de l'ascensor inclinat indicant on està situada la cabina (maig 2014) La parada intermèdia des del tram superior de l'ascensor inclinat (maig 2014) La cabina de l'ascensor inclinat a la parada superior (maig 2014)

Bonica vista del Barcelonès des de la cabina de l'ascensor (maig 2014) Sortida d'emergència a la parada superior (maig 2014) Cambra de màquines de l'ascensor inclinat, al subsòl (maig 2014) L'ascensor inclinat també pot servir indirectament de comunicació entre dues parades de bus (maig 2014)

Anar a Inici Funiculars i Telefèrics
Anar a Inici trenscat.cat

  pàgina creada el 19/05/14 (c) Bernat Borràs
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs 
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional