Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
  trenscat.cat > Trenscat Internacional > Ferrocarrils de Portugal > Lisboa > Telefèric Parque das Naçoes
Horaris dels trens de Catalunya
 
Telefèric Parque das Naçoes
El telecabina del Parque das Naçoes va ser construït el 1997 per Doppelmayr. Es situa a la zona nord-est de Lisboa, al recinte on es va celebrar l'Exposició Universal del 1998, a la riba dreta del riu Tajo. Té una longitud de 1.230 metres, una velocitat de 5 m/s, un temps de trajecte de 4 minuts 10 segons amb 44 cabines de 8 persones i una capacitat de 2.200 persones/hora. L'altitud tant de l'estació nord com la de l'estació sud és de 2 metres sobre el nivell del mar i té 9 pilones intermèdies. Les cabines circulen pel sentit dret.

Fotos
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
Telecabina i riu Tajo (març 2011)  Una altra vista de l'entorn del telecabina, al parque das Naçoes (març 2011) Estació sud (març 2011) Cabina 6 (març 2011)

Recorregut pel telecabina, amb el pont Vasco da Gama al fons (març 2011) Recorregut pel telecabina (març 2011) Recorregut i Torre Vasco da Gama (març 2011) Estació nord (març 2011)

Pàgina oficial telefecabina de Lisboa: www.telecabinelisboa.pt

Anar a inici ferrocarrils de Lisboa
 
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs 
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional