Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
 Trens de Catalunya > FGC > Línia Llobregat-Anoia > Estacions > La Beguda
La Beguda
serveis de l'estació:  Estació adaptada a PMR Pàrquing Aparcament per a bicicletes    
zona tarifària:
 


Mostra un mapa més gran

La Beguda (PK 27,50) va obrir-se al públic l'any 1893 amb la finalització de la línia de Martorell a Igualada. L'estació actual té una sola via i una andana a l'esquerra (mirant sentit Igualada) de 101 metres de longitud. Té una marquesina metàl·lica amb dos bancs i una validadora de targetes multiviatge. El baixador no disposa de venda de bitllets i es troba allunyat dels nuclis de població.


Fotos 
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
Accés directe per a vianants al baixador de La Beguda (agost 2007) Aparcament per a bicicletes (agost 2007) Marquesina de l'estació (agost 2007) A peu de via (agost 2007)

Seqüència de la unitat 213.32 que ve d'Igualada i va a Barcelona en servei R6 fent una breu parada al baixador de La Beguda (agost 2007)

El baixador de La Beguda vist des del costat Martorell (març 2005) Tren sortint de La Beguda cap a Barcelona (maig 2002) Marquesina de l'estació de La Beguda amb la muntanya de Montserrat al fons (febrer 2005) Vista general de les instal·lacions de l'estació (febrer 2005)

Indicadors de direcció dels trens, de la línia R6 (febrer 2005) Validadora de targetes multiviatge, tot i que al baixador no hi ha venda de bitllets (febrer 2005) Banc sota la marquesina, una mica protegit del fred, amb els vidres tristament vandalitzats (febrer 2005) Vista general del baixador des del costat Martorell (febrer 2005)

La 213.12 arriba a l'estació de La Beguda, amb vuit minuts de retard (febrer 2005) El mateix tren sortint cap a Igualada (febrer 2005) Tren arribant a La Beguda (març 2005) Entorn totalment rural per al baixador de La Beguda (març 2005)

 Direcció Martorell/Barcelona
Sant Esteve Sesrovires
Direcció Igualada
Can Parellada
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional