Pàgina inicial Trenscat.com

trenscat.cat la web dels trens de Catalunya

 trenscat > País Valencià > TRAM Alacant > La Marina

 

 La Marina


Fotos de l'estació i proximitats
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
Parada del tramvia a La Marina, per als combois direcció Porta del Mar, col·locada força lluny de l'edifici de viatgers (juny 2007) Tramvia Bombardier eixint cap a Porta del Mar, amb la platja ben a prop (juny 2007) Vista general de l'estació d'Alacant-La Marina, actualment només considerada com a parada de tramvia (juny 2007) Automotor MAN reformat de la sèrie 2500 als tallers d'Alacant-La Marina (juny 2007)

Majestuós edifici de viatgers per a una simple parada de tramvia. Originàriament els trens dièsel d'Alacant a Dénia eixien d'aquí (juny 2007) Dos tramvies de la sèrie 4200 descansant a les vies de La Marina. També es pot observar l'andana per als tramvies que van cap a La Isleta i Av.Nacions (juny 2007) Frontal d'un dels tramvies amb els tallers al fons on destacada un cotxe restaurat de l'extingit "Limón Exprés" que potser es tornarà a posar en servici algun dia (juny 2007) Tramvia en servici de la L4 que ve de Porta del Mar entrant a La Marina a través d'agulles de principis de segle XX. Dues de les agulles són talonables perquè els tramvies circulin sempre per les mateixes vies (juny 2007)

Tramvia Bombardier 4211 fent parada a La Marina (juny 2007) Eixint a 10 km/h per les vies quasi d'origen de la línia Alacant-Dénia (juny 2007) Un tramvia circulant per un entorn molt ferroviari (juny 2007) Tramvia eixint cap a La Isleta i aleshores encara Albufereta. A la dreta bucle de retorn utilitzat quan circulaven per Alacant els tramvies monocabina de València (juny 2007)

 
Vista ferroviària... des d'un tramvia eixint d'Alacant-La Marina cap al nord (juny 2007) Des de la cabina d'un tramvia a prop de La Marina amb el futur baixador de Sangueta de la línia cap a Mercat a la dreta (juny 2007) Tramvia o ferrocarril? Bonic traçat al costat del mar Mediterrani (juny 2007)  

direcció Porta del Mar

Índex TRAM Alacant

direcció Dénia

< Porta del Mar

La Isleta >

Pàgina inicial Trenscat.cat

IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional