Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
  Trens de Catalunya > Xarxa de via ampla > 07.Línia Barcelona-Vic-Ripoll-Puigcerdà > Borgonyà
xarxa de via ampla
07.Línia Barcelona-Vic-Ripoll-Puigcerdà
codi estació: 77112


Mostra un mapa més gran
L'estació de Borgonyà (PK 87,7 de la línia Barcelona-Vic-Ripoll) es situa al terme municipal de Sant Vicenç de Torelló, en aquest nucli de població al costat del riu Ter, antiga colònia industrial. El tren va arribar a Borgonyà el 1879 amb la inauguració del tram de Torelló a Sant Quirze de Besora. L'estació de fet és un baixador amb únicament la via general i una andana a l'esquerra d'aquesta. Actualment no disposa d'edifici de viatgers i només disposa d'un refugi fet d'obra del mateix tipus del que hi ha a La Farga de Bebié o a Urtx-Alp.

Fotos de l'estació
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
Vista del baixador des del costat Ripoll (desembre 2004) La via, acabada de renovar, mirant sentit Ripoll (desembre 2004) La catenària es trobava a mig canviar (desembre 2004) Teulada a terra del baixador, en obres (desembre 2004)

Senyal d'avís del baixador de Borgonyà (desembre 2004) La via amb la catenària a mig canviar mirant cap a Vic (desembre 2004) Punt quilomètric i baixador al darrere (desembre 2004) Una altra vista del baixador, en obres i sense cap aixopluc (desembre 2004)

Seqüència de la 440-167 en el trajecte Ripoll-Vic-L'Hospitalet fent parada al baixador de Borgonyà (desembre 2004)

direcció Vic/Barcelona Índex Línia 07 direcció Ripoll/Puigcerdà
< Torelló Sant Quirze de Besora >
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs 
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional