Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
  Trens de Catalunya > Xarxa de via ampla > 04.Línia Barcelona-Manresa-Cervera-Lleida-Almacelles > Castellarnau
Horaris dels trens de Catalunya
xarxa de via ampla
04.Línia Barcelona-Manresa-Cervera-Lleida-Almacelles
estació fora de servei

Mostra Estacions adif RMB en un mapa més gran
Al baixador de Castellarnau (PK 338,9 de la línia Zaragoza-Lleida-Manresa-Barcelona), tot i aparèixer en alguns mapes de rodalies, cap tren s'hi atura des de fa força anys. Aquest baixador constava de dues vies i andanes laterals, amb un pas a nivell entre andanes, que encara es conserva. A més a més, també hi havia l'edifici de viatgers a l'esquerra de les vies a un nivell superior, edifici que es conserva però per a ús privat. L'edifici estava a un nivell superior ja que abans quedava just a l'andana però els anys setanta, quan es va constuir el nou túnel urbà de Sabadell, es va modificar el traçat i l'emplaçament de l'estació, creant-se una llarga rampa per accedir al túnel en qüestió.

Fotos de l'estació
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
447 en doble composició i l'antic edifici de viatgers a dalt a la dreta, de quan el traçat anava per dalt (abril 2005) Cap a Terrassa, amb la suau corba per recuperar el traçat original del segle XIX (abril 2005) Rètol ja del tipus unificat de rodalies (abril 2005) El tren deixant enrera l'antic baixador (febrer 2005)

La 250-017 remolcant el saler Manresa-Flix al seu pas per Castellarnau (abril 2005) 447 a la llarga rampa d'accés al túnel urbà de Sabadell, existent des dels anys setanta del segle XX (abril 2005) 447-022 fent un R4 Terrassa-Vilafranca passant pel baixador (abril 2005) Tren circulant direcció Terrassa. La marquesina fa més de vint anys que està igual de deixada (abril 2005)

direcció Barcelona Índex Línia 04 direcció Terrassa/Lleida/Almacelles
< Sabadell Nord Torrebonica >
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs 
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional