Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
  Trens de Catalunya > Xarxa de via ampla > 09.Línia Reus-Falset-Móra-Riba-roja-Faió > Garcia
xarxa de via ampla
09.Línia Reus-Falset-Móra la Nova-Riba-roja-Faió
estació fora de servei

Mostra un mapa més gran
L'estació de Garcia, situada entre Móra la Nova i Ascó, va tenir importància en èpoques passades però es va clausurar degut a la seva llunyania del nucli urbà, que de fet queda lluny no tant en línia recta sinó perquè hi ha el riu Ebre entremig. Antigament hi havia hagut un pas de barca, que està previst recuperar, però avui dia l'única manera d'accedir a la zona és a través del pont sobre l'Ebre de la mateixa via del tren o bé vorejant el riu des de Móra d'Ebre. Possiblement degut a la seva ubicació tan amagada, l'estació de Garcia tot i estar abandonada presenta un estat de conservació prou bo, sense el típic vandalisme que desgraciadament sol destruir aquestes insta·lacions. L'estació avui dia consta de la via general amb l'edifici de viatgers de dues plantes a la dreta (mirant cap a Faió). Completen les instal·lacions un edifici que s'utilitzava com a lavabos, un moll de mercaderies i una altra edificació.

Fotos de l'estació i les seves proximitats
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
L'edifici de viatgers de l'estació abandonada de Garcia, en un entorn ben rural (agost 2006) Detall del rètol de l'estació (agost 2006) Façana a les vies de l'estació, on es pot intuir que havia estat de major importància (agost 2006) Una altra vista de la mateixa cara de l'edifici de viatgers (agost 2006)

Detall de l'escut de MZA (agost 2006) Edificació auxiliar per a lavabos (agost 2006) Moll de mercaderies (agost 2006) Edificació auxiliar (agost 2006)

Teco encapçalat per la 269-719 passant per Garcia direcció Faió (agost 2006) Catalunya Exprés que ve de Zaragoza-Delicias passa per l'estació (agost 2006) Seguint direcció Móra la Nova, Reus, Tarragona i Barcelona (agost 2006) Bonica vista d'una unitat 448 reformada que va a Zaragoza amb el riu Ebre i el poble de Garcia al fons (agost 2006)

direcció Móra la Nova/Reus Índex Línia 09 direcció Riba-roja/Faió
< Móra la Nova Ascó >
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs 
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional