Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
  Trens de Catalunya > Xarxa de via ampla > 07.Línia Barcelona-Vic-Ripoll-Puigcerdà > Llerona
xarxa de via ampla
07.Línia Barcelona-Vic-Ripoll-Puigcerdà
estació fora de servei

Mostra un mapa més gran
El baixador de Llerona (PK 33,7 de la línia Barcelona-Vic-Ripoll) es troba situat al terme municipal de Les Franqueses del Vallès, al nucli de Llerona i molt a prop de la N-152a. Actualment no s'hi atura cap tren i les seves instal·lacions es troben en estat d'abandonament. El baixador disposa de molt mals accessos, bastant ocults i il·lògics malgrat estar situat al costat de diverses zones habitades. Llerona consta de la via general amb una andana a l'esquerra (mirant cap a Vic) en la qual hi ha un refugi-marquesina d'obra on encara s'hi pot llegir el nom de l'estació tal com havia estat antigament. L'andana del baixador es situa totalment en corba.

Fotos de l'estació i les seves proximitats
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
Refugi del baixador de Llerona (juliol 2006) Una altra vista del mateix refugi, per la cara que dóna a les vies (juliol 2006) Detall del rètol de "Llerona-Apeadero" (juliol 2006) Accés des de la carretera BV-1433, on en aquesta direcció no hi ha cases... (juliol 2006)

Unitat 447-106 en un servei a Ripoll passant per Llerona (juliol 2006) Sortint cap a Les Franqueses (juliol 2006) El baixador vist a peu de via (juliol 2006) En aquesta imatge es pot observar com el baixador es situa en corba (juliol 2006)

El baixador de Llerona vist pel costat Granollers (juliol 2006) Bonic entorn per a la via a la sortida del baixador cap a Les Franqueses (juliol 2006) Unitat 447 que va a L'Hospitalet circulant prop de Llerona pel costat nord (juliol 2006) El mateix tren amb la N-150a en primer terme (juliol 2006)

direcció Barcelona Índex Línia 07 direcció Vic/Puigcerdà
< Les Franqueses del Vallès La Garriga >
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs 
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional