Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
  Trens de Catalunya > Xarxa de via ampla > 08.Línia Barcelona-Vilanova-Sant Vicenç de Calders-Valls-Picamoixons > Nulles-Bràfim
xarxa de via ampla
08.Línia Barcelona-Vilanova-Sant Vicenç de Calders-Valls-Picamoixons
codi estació: 76003


Mostra un mapa més gran
L'estació de Nulles-Bràfim (PK 11,9 de la línia Picamoixons-Roda de Barà) es va posar en servei l'any 1883 amb l'obertura de la línia de Sant Vicenç de Calders a La Plana Picamoixons. L'estació es situa al nord-est del nucli urbà i disposa d'una sola via amb andana a la dreta d'aquesta (mirant sentit Picamoixons). Disposa d'un edifici de viatgers de dues plantes, acollint la planta baixa una sala d'espera que habitualment roman tancada. Completen les instal·lacions de Nulles-Bràfim una zona d'aparcament de vehicles.

Fotos de l'estació
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
Vista lateral de l'edifici de viatgers de Nulles-Bràfim (octubre 2004) El mateix edifici vist des de la via (octubre 2004) Façana a la via amb la porta a la sala d'espera (tancada) i l'indicador de direcció del trens (octubre 2004) Placa ovalada amb l'alçada de l'estació sobre el nivell del mar (octubre 2004)

Unitat 440 procedent de La Plana Picamoixons (octubre 2004) La 440-175 parada al baixador de Nulles-Bràfim (octubre 2004) El tren i el campanar de l'església de Nulles (octubre 2004) Aquest tren realitza un servei entre Picamoixons i Sant Vicenç de Calders (octubre 2004)

direcció St.Vicenç de Calders/Barcelona Índex Línia 08 direcció Picamoixons
< Vilabella Valls >
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs 
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional