Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
  Trens de Catalunya > Xarxa de via ampla > 02.Línia Barcelona-Granollers-Girona-Figueres-Portbou > Platja de Garbet
xarxa de via ampla
02.Línia Barcelona-Granollers-Girona-Figueres-Portbou
estació fora de servei


Mostra un mapa més gran
El baixador de Platja de Garbet (PK 269,1 de la línia Tarragona-Barcelona-Portbou) es va posar en servei per tal de donar servei a aquesta platja situada molt a prop de la traça del ferrocarril entre Llançà i Colera. L'estació s'utilitzava sobretot a l'estiu pels banyistes i residents de la zona però tot i que les instal·lacions estan encara en condicions força bones per poder prestar servei, cap tren s'hi atura. De fet té els rètols amb el nom de l'estació del tipus estandaritzat i també es manté el pas a nivell entre les dues andanes laterals a les vies generals.

Fotos de l'estació
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
Vista general de les andanes i vies del clausurat baixador (octubre 2004) Una de les antigues plaques marcant els punts quilomètrics (octubre 2004) El Talgo Mare Nostrum passa pel baixador a tota velocitat (octubre 2004) El Talgo s'endinsa en un dels múltiples túnels de la zona (octubre 2004)

direcció Figueres/Barcelona Índex Línia 02 direcció Portbou
< Llançà Colera >
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs 
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional