Pàgina inicial Trenscat.com

trenscat.com - la web dels trens de Catalunya

 Trens de Catalunya > TMB > el metro de barcelona > línia L1 > Baró de Viver Pàgina d'inici trenscat.com Mapa del web

Baró de Viver

01

serveis de l'estació: Estació adaptada a PMR
   

Situació de l'estació Baró de Viver a la línia L1 (mapa base: wefer.com)L'estació Baró de Viver de la línia L1 del metro de Barcelona es va inaugurar servei l'any 1983 en què la línia es va allargar de Torras i Bages a Santa Coloma. L'estació és a sota la part sud del nus de la Trinitat. L'estació té un accés pel riu Besòs que porta a un vestíbul on hi ha la taquilla i els torniquets de control d'accés a l'andana. A un nivell inferior hi ha les dues vies amb andanes laterals de 94 metres de llarg. L'enllaç entre el vestíbul i les andanes es fa mitjançant escalinates i escales mecàniques.

 Fotos

El vestíbul amb els torniquets d'entrada i sortida (abril 2005)

Enllaç entre l'andana de la via 1 i el vestíbul (abril 2005) Accés a l'andana de la via 2 vist des de l'andana de la via 1 (abril 2005) Vista general de la parada, mirant cap a Trinitat Vella (abril 2005)
       
Un tren que ve d'Hospital de Bellvitge i va cap a Fondo entra a l'estació (abril 2005) Unitat 4000 a la darrera estació abans de passar per sota el Besòs i entrar a Sta.Coloma de Gramanet (abril 2005) Proper tren direcció Hospital de Bellvitge entra a Baró de Viver (abril 2005) Un tren que va cap a Hospital de Bellvitge parat a la via 2 (abril 2005)

direcció Hospital de Bellvitge

Índex Línia L1

direcció Fondo

< Trinitat Vella

Santa Coloma >

Pàgina inicial Trenscat.com

IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu de les fotos de trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs