Pàgina inicial Trenscat.com

trenscat.com - la web dels trens de Catalunya

 Trens de Catalunya > TMB > el metro de barcelona > línia L1 > Florida Pàgina d'inici trenscat.com Mapa del web

Florida

01

serveis de l'estació: Estació adaptada a PMR
   

Situació de l'estació Florida a la línia L1 (mapa base: wefer.com)L'estació Florida de la línia L1 del metro de Barcelona va entrar en servei l'any 1987, quan la línia es va prolongar de Torrassa a Av.Carrilet. L'estació està situada sota l'avinguda Catalunya, entre els carrers Ceravalls i Mimoses, al terme municipal de L'Hospitalet de Llobregat. L'estació té dos accessos, un a l'avinguda Masnou i l'altre als blocs Florida. Les dues entrades s'uneixen formant un vestíbul en el qual hi ha la venda de bitllets i les portes control d'accés a les andanes. El nivell inferior està format per dues vies amb andanes laterals de 96 metres de longitud. L'enllaç entre el vestíbul i les andanes es fa mitjançant escalinates i escales mecàniques.

 Fotos

El vestíbul de Florida (abril 2005)

El nivell d'andanes de l'estació, amb l'asfalt vermell a terra i les rajoles petites blanques (abril 2005) Un tren que va cap a Fondo estacionat a a la via 1 de Florida (abril 2005) Comboi de la sèrie 4000 a punt d'obrir portes i descarregar viatgers, a l'andana direcció Hospital de Bellvitge (abril 2005)
       
Una altra vista general de l'estació de Florida (abril 2005) Tren amb les portes obertes esperant sortir cap a Can Serra i Hospital de Bellvitge (abril 2005) Andana de la via 2 vista des de la porta d'una unitat de la sèrie 4000 (abril 2005) El rètol lluminós "STOP" marca que el servei a tota la línia està interrumput momentàniament (abril 2005)

direcció Hospital de Bellvitge

Índex Línia L1

direcció Fondo

< Can Serra

Torrassa >

Pàgina inicial Trenscat.com

IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu de les fotos de trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs