Pàgina inicial Trenscat.com

trenscat.com - la web dels trens de Catalunya

 Trens de Catalunya > TMB > el metro de barcelona > línia L2 > Verneda Pàgina d'inici trenscat.com Mapa del web

Verneda

01

serveis de l'estació: Estació adaptada a PMR
   

Situació de l'estació Verneda a la línia L2 (mapa base: wefer.com)L'estació Verneda de la línia L2 del metro de Barcelona va entrar en servei l'any 1985, formant part aleshores de la línia L4, amb l'obertura del tram entre La Pau i Pep Ventura. L'any 2002, aquest tram de la L4 es va integrar a la línia L2, ja que així s'arriba més directament de Badalona al centre de Barcelona. El flux de viatgers de fet va ser qui va determinar el canvi. L'estació està sota el carrer Alarcón, entre l'avinguda del Bon Pastor i el carrer Mare de Déu de Montserrat, al terme municipal de Sant Adrià de Besòs. Té dos accessos, pel carrer Balmes (un d'ells dotat d'ascensor), que s'uneixen en un sol vestíbul a la part central de l'estació, on hi ha les màquines de venda de bitllets i els torniquets de control d'accés a les andanes. Els trens circulen per un nivell inferior, format per dues vies i andanes laterals de 93 metres de longitud. L'enllaç entre el vestíbul i les andanes es fa mitjançant escalinates, ascensor i en el cas de l'andana de la via 1 també amb escales mecàniques.

 Fotos

El vestíbul de Verneda (maig 2005)

Una altra vista del vestíbul (maig 2005) Enllaç entre el vestíbul i l'andana mitjançant ascensor (maig 2005) Escalinates per baixar del vestíbul a l'andana de la via 2 (maig 2005)
       
Una 2100 a Verneda (maig 2005) Vista general de l'estació adrianenca (maig 2005) Una altra vista de l'estació (maig 2005) Un tren que va a Pep Ventura fent parada a Verneda (maig 2005)
       
www.trenscat.com www.trenscat.com
L'estació des del costat La Pau, amb un tren arribant (maig 2005) Un metro que va cap a Paral·lel parat a la via 2 (maig 2005)

direcció Paral·lel

Índex Línia L2

direcció Badalona Pompeu Fabra

< La Pau

Artigues | Sant Adrià >

Pàgina inicial Trenscat.com

IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu de les fotos de trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs