Pàgina inicial Trenscat.com

trenscat.com - la web dels trens de Catalunya

 Trens de Catalunya > TMB > el metro de barcelona > línia L4 > Llucmajor Pàgina d'inici trenscat.com Mapa del web

Llucmajor

01

serveis de l'estació: Estació adaptada a PMR
   

Situació de l'estació Llucmajor a la línia L4 (mapa base: wefer.com)L'estació Llucmajor de la línia L4 del metro de Barcelona va posar-se en servei l'any 1982, amb la obertura del tram entre Guinardó i Via Júlia. La parada està situada sota el passeig Verdum, entre els carrers Lorena i Formentor, amb vestíbul a cada extrem de l'estació. Al costat Via Júlia hi ha dos accessos, un per Passeig Verdum/Llucmajor i un altre pels Jardins d'Alfàbia. Aquests dos accessos conflueixen en un vestíbul dotat de taquilla, màquines de venda de bitllets, torniquets de control d'accés i un bar. Al costat Maragall, hi ha un altre vestíbul amb un accés des de Pi i Molist. Els combois circulen per un nivell inferior format per dues vies amb andanes laterals de 94 metres de llarg. L'enllaç entre el vestíbul del costat Via Júlia i les andanes es realitza mitjançant escales i escales mecàniques mentre que l'enllaç entre el vestíbul del costat Maragall i l'andana de la via 1 també es realitza mitjançant escales i escales mecàniques però l'enllaç entre aquest vestíbul i l'altra andana només usant escales.

 Fotos

Vestíbul del costat Via Júlia (maig 2005)

Una altra vista del mateix vestíbul, al costat nord de l'estació (maig 2005) Vista general de Llucmajor (maig 2005) Unitat 1100 fent parada a la via 2, circulant direcció La Pau (maig 2005)
       
L'estació des de l'accés de l'andana de la via 1 al vestíbul nord (maig 2005) Enllaç entre andana i vestíbul (maig 2005) Creuament de trens (maig 2005) Una 1100 a Llucmajor (maig 2005)
       
Des de l'andana de la via 1, un tren fent parada a la via 2 (maig 2005) Accés a l'estació des del vestíbul sud (maig 2005) El vestíbul sud, amb accés des de Pi i Molist (maig 2005) Un metro a punt de sortir cap a La Pau (maig 2005)
       
Llest per sortir (maig 2005) L'estació des de l'andana de la via 2, costat Maragall (maig 2005) Tren que va Trinitat Nova fent entrada a l'estació (maig 2005) Cap d'una unitat 1100 (maig 2005)

direcció Trinitat Nova

Índex Línia L4

direcció La Pau

< Via Júlia

Maragall >

Pàgina inicial Trenscat.com

IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu de les fotos de trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs