Pàgina inicial Trenscat.com

trenscat.com - la web dels trens de Catalunya

 Trens de Catalunya > TMB > el metro de barcelona > línia L11 > Casa de l'Aigua Pàgina d'inici trenscat.com Mapa del web

Casa de l'Aigua

01

serveis de l'estació: Estació adaptada a PMR Estació amb cobertura de telèfon mòbil
   

Situació de l'estació Casa de l'Aigua a la línia L11 (mapa base: wefer.com)L'estació Casa de l'Aigua de la línia L11 del metro de Barcelona es va posar en servei l'any 2003, amb la inauguració de la L11 de Trinitat Nova a Can Cuiàs. La parada és subterrània i molt a prop del carrer Aiguablava. De fet, està situada just al final dels tallers de la L4 i L11 (des de l'andana es veuen vies d'estacionament) i diposa d'un sol nivell. L'accés es fa a peu pla des del carrer Aiguablava on s'entra al vestíbul que diposa de màquines de venda de bitllets, les portes de control d'accés a l'andana i un centre de control. Al mateix nivell circulen els trens, format per una sola via amb andana lateral, a la dreta mirant sentit Can Cuiàs i en corba per encabir-hi dos cotxes.

 Fotos

Únic accés a l'estació de Casa de l'Aigua (maig 2005)

Vestíbul de l'estació, amb les portes de control d'accés a l'andana (maig 2005) Un tren de la sèrie 500 que va a Trinitat Nova fent parada (maig 2005) Des de l'andana es pot veure la cotxera dels trens de la L4 i la L11 (maig 2005)
       
Una sola via en corba a l'esquerra per aquesta petita estació (maig 2005) Curioses rajoles amb efectes d'aigua a l'andana de Casa de l'Aigua (maig 2005) Vista general de l'estació, amb la curta andana amb propera sortida a Can Cuiàs (maig 2005) Tren sortint cap a Torre Baró i Can Cuiàs (maig 2005)
       
Semàfor direcció Trinitat Nova indicant que hi ha un tren de la L4 ocupant la via que solen usar els de la L11. El de la L11 caldrà que s'esperi (maig 2005) La 501 entrant a Casa de l'Aigua procedent de Can Cuiàs (maig 2005) Tren en número de servei 451 estacionat a l'estació (maig 2005) Sortint cap a l'estació final: Trinitat Nova (maig 2005)
       
L'estació de Trinitat Nova es troba a pocs metres, un petit tram de recta, de la de Casa de l'Aigua (maig 2005) Detall de la decoració d'un dels murs (maig 2005) Tren que va a Can Cuiàs entrant a la petita estació. A l'esquerra inèrfon de SOS i ajuda (maig 2005) Detall de la balisa del sistema ATP-ATO per tal de conduir els trens de forma automàtica (maig 2005)

direcció Trinitat Nova

Índex Línia L11

direcció Can Cuiàs

< Trinitat Nova

Torre Baró | Vallbona >

Pàgina inicial Trenscat.com

IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu de les fotos de trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs