Pàgina inicial Trenscat.com

trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
 Trens de Catalunya > TMB > Tramvia Blau > Lluís Muntadas/Adrià Margarit
Lluís Muntadas/Adrià Margarit

Situació de les parades Lluís Muntadas i Adrià Margarit a la línia del Tramvia Blau (foto: ICC) El conjunt de parades de Lluís Muntades i Adrià Margarit són realment la mateixa parada (tot i dur noms diferents) la primera per al sentit ascendent i la segona per al sentit descendent. La parada de Lluís Muntades està situada a l'avinguda Tibidabo just abans de la cruïlla amb aquest carrer.  La parada Adrià Margarit es troba molt a prop de la cruïlla de l'avinguda Tibidabo amb aquest altre carrer, al costat muntanya. Les dues parades disposen d'un pal del tipus unificat per a parada d'autobús de TMB i en el cas de la parada Adrià Margarit cal caminar per sobre la calçada per accedir al tramvia. La parada Lluís Muntades té la vorera més a prop de la via.

Fotos de les parades i les seves proximitats
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor

El tramvia modernitzat número 6 en una de les corbes de l'avinguda (maig 2006) La parada de Lluís Muntadas des de la cabina d'un tramvia (maig 2006) Tramvia a la parada de Lluís Muntadas (maig 2006) Tramvia Blau davant un dels accessos al Parc de la Font del Racó (maig 2006)

El número 6 amb l'Observatori Fabra al fons a la muntanya (maig 2006) Vehicle passant sense fer parada per Adrià Margarit (maig 2006) La jardinera 129 en una de les corbes de l'avinguda Tibidabo (maig 2006) Cua del 129 amb la parada Adrià Margarit al fons (maig 2006)

 
Sinuós i empinat traçat (maig 2006) Tramvia jardinera amb l'edifici de Ca n'Arús al fons (maig 2006) Corba de la cruïlla amb el carrer Teodor Roviralta (maig 2006)  

direcció Pl.Kennedy

Índex Tramvia Blau

direcció Pl.Doctor Andreu

< Josep Garí/Bosch i Alsina

Font del Racó/Carrer número 15 >

Pàgina inicial trenscat.cat

IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu de les fotos de trenscat.cat sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs