PÓgina inicial Trenscat.com

trenscat.cat - la web dels trens de Catalunya

 Trens de Catalunya > TMB > TelefŔric de Montju´c > Castell PÓgina d'inici trenscat.com   Mapa del web

 

 

L'estaciˇ Castell suposa el punt culminant de l'ascens a la muntanya de Montju´c des de la ciutat. Es troba a la part exterior de la muralla del castell. L'estaciˇ tÚ una andana per a lĺembarcament i desembarcament de passatgers de manera automtatitzada. Compta amb venda automÓtica i manual de bitllets i barreres tarifÓries de control d'accÚs.


 Fotos
La nova estaciˇ del Castell del telefŔric de Montju´c (juliol 2007) L'edifici de l'estaciˇ queda molt dissimulat a la part exterior de la muralla, quasi "ni es veu" (juliol 2007) Discreta entrada a l'estaciˇ (juliol 2007) MÓquines de venda de bitllets (juliol 2007)

Barreres tarifÓries similars a les de qualsevol estaciˇ de metro (juliol 2007) Vista de la zona d'embarcament de l'estaciˇ de Castell (juliol 2007) Cabina 45 donant la volta per tornar cap a Parc Montju´c (juliol 2007) Conjunt de l'estaciˇ superior del telefŔric des de la muralla del Castell de Montju´c (juliol 2007)

Part superior del trašat des del Castell (juliol 2007) Cabina guanyant velocitat per a fer el viatge de baixada (juliol 2007) Conjunt de l'estaciˇ superior (juliol 2007) Una altra vista de l'estaciˇ del Castell, amb la roda de retorn del cable (juliol 2007)

Mobilitat sostenible (juliol 2007) Antic emplašament de l'estaciˇ del Castell del telefŔric, dins del recinte del Castell i a cota mÚs elevada (juliol 2007) Rampa per accedir a l'estaciˇ del telefŔric (juliol 2007) L'estaciˇ del Castell des d'una cabina de pujada (juliol 2007)

Tram superior del trašat, amb el mar Mediterrani i la roda de retorn del cable (juliol 2007) Cabina 46 arribant al Castell (juliol 2007) Portes de sortida (juliol 2007) Una altra vista de les portes de sortida del telefŔric (juliol 2007)

direcciˇ Parc Montju´c Inici TelefŔric de Montju´c  
< Part alta del trašat

PÓgina inicial Trenscat.com

IMPORTANT: No es permet l'˙s p˙blic (webs, premsa, etc) ni l'˙s lucratiu de les fotos de trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari Ús Bernat BorrÓs