PÓgina inicial Trenscat.com

trenscat.cat la web dels trens de Catalunya

 Trens de Catalunya > TRAM > TRAMbes˛s > F˛rum
Horaris dels trens de Catalunya
I F˛rum
 

propers tramvies
zona tarifÓria 1 
Metro de Barcelona L4 Trinitat Nova - La Pau


Mostra Trambes˛s en un mapa mÚs gran
La parada de F˛rum estÓ situada al terme municipal de Barcelona, a l'avinguda Maristany entre la Rambla Prim i el carrer Sant Ramon de Penyafort, al costat de l'accÚs principal al recinte F˛rum, on es va celebrar el F˛rum de les Cultures l'any 2004. Es va posar en funcionament el 8 de maig de 2004, amb la inauguraciˇ de la primera fase del Trambes˛s entre Estaciˇ de Sant AdriÓ i Gl˛ries. F˛rum tÚ les dues vies generals, amb una andana central entre elles i un accÚs a cada extrem. La parada disposa dels equipaments estÓndard de totes les parades de la xarxa TRAM, amb marquesina a les andanes dotada de les mÓquines de venda de bitllets, plÓnols amb informaciˇ de la lÝnia i de la zona, intŔrfon i tambÚ la pantalla on s'especifiquen els minuts que falten per als propers tramvies. A F˛rum hi ha enllaš amb la lÝnia L4 del metro.

Fotos de la parada i proximitats Av/Eduard Maristany
Bernat BorrÓs - prohibida la reproducciˇ de les fotos sense el permÝs de l'autor
Tramvia estacionat a la via 2 de F˛rum (maig 2012) Tramvia envoltat de gratacels a la plaša entre l'avinguda Diagonal, Maristany, Taulat i Rambla Prim (maig 2012) Tramvia acostant-se a F˛rum pel costat Sant AdriÓ (maig 2012) Tramvia empetitit per l'edifici de Telef˛nica (maig 2012)

Autob˙s de TMB i tramvia, dos exponents del transport p˙blic en superfÝcie de l'Órea metropolitana de Barcelona (maig 2012) Tramvia girant per enfilar l'avinguda Diagonal des del mar (maig 2012) Tramvia aproximant-se a F˛rum pel costat Gl˛ries (maig 2012) Tramvia 211-07 a la via 1 de la parada de F˛rum (maig 2012)

Tramvia girant de l'avinguda Diagonal cap a l'avinguda Eduard Maristany (maig 2004) Tramvia en proves a la parada del F˛rum (maig 2004) Tramvia 4 al F˛rum (maig 2004) Parada del F˛rum amb un tramvia fent les proves de marxa en blanc, sense viatgers (maig 2004)

Jornada de presentaciˇ dels tramvies de la xarxa del Trambes˛s, aprofitant les portes obertes que es realitzaven a tot el recinte del F˛rum 2004 (abril 2004)

Jornada de presentaciˇ dels tramvies de la xarxa del Trambes˛s, aprofitant les portes obertes que es realitzaven a tot el recinte del F˛rum 2004 (abril 2004)

direcciˇ Ciutadella | Vila OlÝmpica

═ndex TRAMbes˛s

direcciˇ Estaciˇ de Sant AdriÓ
< El Maresme Campus Diagonal - Bes˛s >

PÓgina inicial Trenscat.cat

IMPORTANT: No es permet l'˙s p˙blic (webs, premsa, etc) ni l'˙s lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari Ús Bernat BorrÓs
trenscat.cat Ús una pÓgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional