PÓgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
  Trens de Catalunya > TRAM > TRAMbes˛s > LÝnia T4. Ciutadella | Vila OlÝmpica - Estaciˇ de Sant AdriÓ
Horaris dels trens de Catalunya


 
DESCRIPCIË I CARACTER═STIQUES DE LA L═NIA T4
La lÝnia T4 uneix la zona sud oest de la Vila OlÝmpica de Barcelona amb l'estaciˇ de Rodalies de Sant AdriÓ de Bes˛s, passant per Gl˛ries, la Diagonal i el F˛rum. La lÝnia T4 utilitza la xarxa de tramvia Sant MartÝ - Bes˛s, mÚs popularment coneguda com a Trambes˛s. La primera fase del Trambes˛s, que inclo´a ˙nicament el primer tram de la lÝnia T4 entre Estaciˇ de Sant AdriÓ i Gl˛ries, es va posar en servei el 8 de maig de 2004, un dia abans de la inauguraciˇ del F˛rum Barcelona 2004. El 14 de juliol de 2004 la lÝnia T4 s'ampliava fins a Ciutadella | Vila OlÝmpica.
La lÝnia T4 actual, Ciutadella | Vila OlÝmpica - Estaciˇ de Sant AdriÓ, tÚ 6,4 km de longitud amb un ample de via de 1435 mm i 14 parades. Circula sobre plataforma reservada amb doble via en la seva totalitat. La lÝnia tÚ prioritat semaf˛rica parcial i electrificaciˇ amb cable aeri a 750 V cc. Els vehicles que cobreixen els serveis sˇn els tramvies bidireccionals de 5 m˛duls model Citadis 302 d'Alstom. El temps de trajecte per viatjar per la totalitat de la lÝnia T4 Ús de 20 minuts per sentit.
La lÝnia T4 inicia recorregut al carrer Wellington, establint correspondŔncia amb el metro i al costat d'una de les entrades al zoo. El trašat pel carrer Wellington Ús reservat nomÚs per al pas del tramvia i de vianants, oferint un espai molt agradable al costat del parc de la Ciutadella. La lÝnia T4 enfila la Meridiana per la part central, amb 2 parades, trobant-se al capdamunt la plaša de les Gl˛ries. El trašat volta en corba aquest espai i gira cap a l'avinguda Diagonal, deixant a l'esquerra les dues vies que es dirigeixen cap a la Gran Via. Les vies de la lÝnia T4 es situen una a cada costat del passeig de vianants central de la Diagonal. La configuraciˇ es mantÚ fins a Diagonal Mar, amb 4 parades intermŔdies. Passat el carrer Josep Pla les dues vies es situen juntes de nou a l'espai central i, desprÚs de la parada El Maresme, giren cap al carrer Eduard Maristany i arriben a F˛rum. El trašat entra a Sant AdriÓ de Bes˛s, essent el recorregut fins al final de la T4 tot recte. Passa per la parada Campus Diagonal - Bes˛s, el triangle de doble via d'enllaš amb la rambla de la Mina, les cotxeres del TRAM a Port F˛rum i el pont sobre el riu Bes˛s just abans de finalitzar trajecte a Estaciˇ de Sant AdriÓ.

 INCID╚NCIES A LA L═NIA T4 (via Twitter oficial TRAM)
HORARIS I INTERVALS DE PAS
L═NIA T4 Dies feiners Dissabtes Diumenges i festius
 Interval de pas mitjÓ
Punta (7-10h) 8' 20' 20'
MatÝ (10-13h) 8' 10' 10'
Tarda (13-21h) 8' 10' 10'
 Primer i ˙ltim tramvia
Sentit Estaciˇ de St.AdriÓ 5:10
 23:24 (2:00 dv)
4:56
1:54
6:14
23:56
Sentit Ciutadella | Vila OlÝmpica 5:00
0:00 (2:00 dv)
4:55
2:00
5:07
0:00
Cercador d'horaris del TRAM oficial: www.tram.cat
Galeria fotogrÓfica de flickr del TRAM


  Retorn a Trambes˛s  
   
PÓgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT: No es permet l'˙s p˙blic (webs, premsa, etc) ni l'˙s lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari Ús Bernat BorrÓs 
trenscat.cat Ús una pÓgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional