Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
  trenscat Països Catalans > Catalunya Nord > CN1.Línia Cervera-Perpinyà-Salses-França > Argelers
CN1.Línia Cervera-Perpinyà-Salses-França
 ARGELERS
   Argelès-sur-Mer


Mostra un mapa més gran
L'estació d'Argelers es situa al centre d'aquesta població al PK 489,5 de la línia Narbonne-Perpinyà-Portbou. L'edifici de viatgers es situa a la dreta de les vies (mirant sentit Salses) i és d'una sola planta i contrucció més recent. Acull la taquilla i sala d'espera, entre d'altres dependències. Al porxo exterior també hi ha una màquina de venda de bitllets. Els trens circulen per les dues vies generals amb andanes laterals enllaçades a través d'un pas inferior.

Fotos
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
Accés a l'edifici de viatgers d'Argelers (maig 2006) Una altra vista de detall de l'accés a l'estació, amb el logo antic de la SNCF (maig 2006) Màquina de venda automàtica de bitllets (maig 2006) Façana a les vies de l'estació d'Argelers (maig 2006)

Panell amb la composició d'alguns dels trens importants que paren a Argelers (maig 2006) Accés al pas inferior entre andanes, ben protegit amb un edicle (maig 2006) El pas soterrat entre andanes (maig 2006) Vista de les vies cap a Perpinyà, amb els punts de parada per a diversos cotxes a l'andana de l'esquerra (maig 2006)

TER amb la 9340 al capdavant arribant a Argelers procedent de Narbonne (maig 2006) Tren TER amb material convencional a punt de fer parada a Argelers (maig 2006) La locomotora segueix el seu camí baixant el pantògraf davanter que ha utilitzat durant l'estacionament (maig 2006) Cua del tren sortint cap a Cotlliure, Cervera de la Marenda i Portbou (maig 2006)

Espectacular paisatge amb les muntanyes del Canigó ben nevades al fons (febrer 2006) Una altra vista de les vies pel Rosselló a les proximitats d'Argelers (febrer 2006) Vista general de l'estació d'Argelers des del costat Cervera (febrer 2006) La 9337 remolca una composició de cotxes convencionals en servei TER (febrer 2006)

direcció Cervera M./Portbou Índex línia CN1 direcció Perpinyà/Narbonne
< Cotlliure Elna >
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs 
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional