Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
  trenscat Països Catalans > Catalunya Nord > CN1.Línia Cervera-Perpinyà-Salses-França > Cotlliure
CN1.Línia Cervera-Perpinyà-Salses-França
 COTLLIURE
   Collioure


Mostra un mapa més gran
L'estació de Cotlliure es situa a l'oest del nucli antic d'aquesta població al PK 494,7 de la línia Narbonne-Perpinyà-Portbou. L'edifici de viatgers es situa a la dreta de les vies (mirant sentit Salses) i és de dues plantes, amb un annex d'una sola planta. La planta baixa acull la taquilla i sala d'espera, entre d'altres dependències. Els trens circulen per les dues vies generals amb andanes laterals enllaçades a través d'un pas inferior i un pas a nivell. Cadascuna de les andanes disposa d'una marquesina d'obra per refugiar els viatgers de les inclemències meteorològiques. Completen les instal·lacions de Cotlliure un antic moll de mercaderies que actualment no té ús i una zona d'aparcament de vehicles.

Fotos
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
Edifici de viatgers de Cotlliure (setembre 2005) Façana a la població de l'edifici de viatgers (setembre 2005) Interior de l'estació (setembre 2005) Validadora de bitllets (setembre 2005)

Vista de la zona de vies amb l'edifici de viatgers a la dreta (setembre 2005) Accés al pas inferior dotat amb un edicle de vidre per protegir els viatgers (setembre 2005) Automotor 17504 procedent de Cervera arribant a Cotlliure (setembre 2005) El tren fent parada a l'estació (setembre 2005)

El tren és a punt de sortir vers Perpinyà i Narbonne (setembre 2005) Panell amb la composició dels trens més importants amb parada a Cotlliure i marquesina d'obra per refugiar els viatgers (setembre 2005) Tren especial de vapor procedent de Toulouse fa la seva entrada a Cotlliure (setembre 2005) La Mikado amb la llarga composició de cotxes històrics fa una breu parada a l'estació de Cotlliure (setembre 2005)

Espectacular arrencada del comboi (setembre 2005) Sortint a tota màquina cap al sud (setembre 2005) Cua de la composició del tren especial que finalitzarà trajecte a Cervera (setembre 2005) La 408603 en decoració "Fret" (mercaderies) entrant a Cotlliure amb una composició de cotxes de viatgers (setembre 2005)

Cua de la composició de cotxes convencionals (setembre 2005) Detall dels telèfons per avisar d'incidències, típics de les estacions de la RFF (setembre 2005) Túnel de la Creu de Força amb un mercaderies a punt d'entrar-hi per l'altra boca (setembre 2005) La Sybic 26094 remolca un tren de plataformes de contenidors amb cisternes (setembre 2005)

Cua de la mercaderies (setembre 2005) Locomotora 9330 procedent de Cervera de la Marenda arribant a Cotlliure (setembre 2005) Sortint cap a Perpinyà, amb el pas a nivell entre andanes en primer terme (setembre 2005) Cap al nord a través del túnel de 562 metres de longitud en línia recta (setembre 2005)

direcció Cervera M./Portbou Índex línia CN1 direcció Perpinyà/Narbonne
< Portvendres Argelers >
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs 
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional