Pàgina inicial Trenscat.cat

trenscat.cat la web dels trens de Catalunya

 L'apartador > trenscat Països Catalans > Catalunya Nord > CN3.Tren Groc > Banys de Toès

 

BANYS DE TOÈS

Thuès-les-Bains

parada facultativa


Situació de l'estació de Banys de Toès a la línia del Tren Groc El baixador de Banys de Toès està situat al PK 13,860 (comptat des de Vilafranca de Conflent) i a 720 metres d'altitud. Aquest punt actualment és un baixador, tot i que antigament havia disposat d'una segona via per tal de poder-hi fer encreuaments de trens. Les instal·lacions avui dia es redueixen a la via general amb una andana situada en una corba, a l'esquerra dels rails, mirant sentit Vilafranca. Hi ha diverses edificacions, tot i que cap d'elles és oberta al públic. Remarcar també que en aquest baixador hi ha una sots-central elèctrica que alimenta la línia del petit Tren Groc.
+ informació Toès

Fotos del baixador i les seves proximitats
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
Tren Groc que baixa cap a Vilafranca vist des de la N-116 (maig 2006) Vista des d'un tren en la llarga pujada des de Banys de Toès fins a creuar el riu pel pont de Sejourné (febrer 2006) Una altra vista des del tren, en ple hivern (febrer 2006) Sortida en corba de l'actual baixador pel costat La Tor de Querol (febrer 2006)

 
Vista de les edificacions del baixador de Banys de Toès (febrer 2006) Una altra vista de les instal·lacions, des de dalt del tren (febrer 2006) Tren entre les estacions de Oleta i Banys de Toès (febrer 2006)  

direcció La Tor de Querol

Índex Tren Groc

direcció Vilafranca de Conflent
< Toès Oleta-Banys de Canavelles >

Pàgina inicial trenscat.cat

IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu de les fotos de trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs