Pàgina inicial Trenscat.cat

trenscat.cat la web dels trens de Catalunya

 L'apartador > trenscat Països Catalans > Catalunya Nord > CN3.Tren Groc > Oleta-Banys de Canavelles

 

OLETA-BANYS DE CANAVELLES

Olette-Canaveilles-les-Bains


Situació de l'estació d'Oleta-Banys de Canavelles a la línia del Tren Groc L'estació d'Oleta-Banys de Canavelles està situada al PK 9,721 (comptat des de Vilafranca de Conflent) i a 608 metres d'altitud. Disposa de tres vies, la general i dues desviades. D'aquestes tres vies, dues són per als trens de viatgers, quedant una andana central que serveix a ambdues vies. L'altra via és per a diversos serveis i pràcticament no s'utilitza; aquesta via és morta, connectada amb la general pel costat La Tor. Les agulles per a les dues vies usades pels trens de viatgers són talonables i per tant els combois que van cap a Vilafranca sempre ho fan per la via 1 i els que van cap a La Tor ho fan per la via 2. L'edifici de viatgers està situat a l'esquerra de les vies (mirant sentit Vilafranca) i és de tres plantes. De tota manera, l'edifici roman tancat al públic i està destinat a altres usos. Hi ha una marquesina d'obra per tal que els viatgers es puguin refugiar de les inclemències meteorològiques. Els bitllets es venen a través d'una màquina automàtica.
+ informació Oleta

Fotos de l'estació i les seves proximitats
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
L'edifici de viatgers de l'estació de Oleta-Banys de Canavelles (maig 2006) L'antic moll de mercaderies ha estat totalment reconvertit (maig 2006) Rètol indicant l'alçada de l'estació oletina (maig 2006) Marquesina d'obra per a refugi dels viatgers (maig 2006)

Tren Groc de quatre cotxes que ve de La Tor entrant a l'estació (maig 2006) L'accés l'andana central es fa passant per sobre la via 3 (maig 2006) Cap del Z113 (maig 2006) La composició vista pel costat La Tor (maig 2006)

Sortint per fer la última desena de quilòmetres fins a Vilafranca (maig 2006) La via 3 acaba en via morta un cop passada l'estació (maig 2006) "Bitlleteria" automàtica que rarament funciona (maig 2006) Alarma ben protegida de la pluja i la neu (maig 2006)

Sortida d'Oleta cap a Fontpedrosa i Montlluís (febrer 2006) Estació d'Oleta vista des de dalt d'un Tren Groc que va cap a Font-romeu (febrer 2006) Senyal d'entrada a Oleta pel costat Vilafranca, indicant que les agulles estan en posició correcta (febrer 2006) Entre Joncet i Oleta (febrer 2006)

direcció La Tor de Querol

Índex Tren Groc

direcció Vilafranca de Conflent
< Banys de Toès Vilafranca de Conflent >

Pàgina inicial trenscat.cat

IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu de les fotos de trenscat.cat sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs