Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
  trenscat Països Catalans > Catalunya Nord > CN1.Línia Cervera-Perpinyà-Salses-França > Salses
CN1.Línia Cervera-Perpinyà-Salses-França
 SALSES
   Salses


Mostra un mapa més gran
L'estació de Salses es situa al centre d'aquesta població al PK 449,9 de la línia Narbonne-Perpinyà-Portbou. L'edifici de viatgers es situa a la dreta de les vies (mirant sentit França) i és de dues plantes. La planta baixa acull la taquilla i sala d'espera, entre d'altres dependències, si bé sol romandre tancat al públic. Els trens circulen per les dues vies generals, que en aquest punt es troben més separades de l'habitual entre elles, amb andanes laterals enllaçades a través d'un pas a nivell. Cadascuna de les andanes disposa d'una marquesina-refugi d'obra per aixoplugar els viatgers, així com també d'una màquina de venda de bitllets.

Fotos
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
Edifici de viatgers de Salses. Façana a la població (maig 2006) Façana a les vies de l'edifici d'estació de Salses (maig 2006) TGV Perpinyà-París passant pel baixador de Salses sense fer-hi parada (maig 2006) Sortint cap a París amb el castell de Salses a l'esquerra (maig 2006)

Marquesina-refugi per a esperar els trens al baixador de la vil·la més septentrional dels Països Catalans (maig 2006) Detall del teleindicador de properes circulacions per la via 2 (maig 2006) Marquesina d'obra per a l'espera dels trens direcció Perpinyà (maig 2006) Automotor 17368 passant per Salses sense fer-hi parada (maig 2006)

Sortint cap a Narbonne (maig 2006) Pas a nivell entre andanes, dotat de senyalització lluminosa d'avís de proper tren (maig 2006) Una locomotora elèctrica Sybic remolca una composició de tremuges cap al nord (maig 2006) Cua del tren de mercaderies (maig 2006)

Una serp també espera el pas d'un tren per l'estació de Salses (maig 2006) La 408632 amb decoració Fret remolca un tren de viatgers cap al nord (maig 2006) Un tren de mercaderies circula cap al sud amb el castell de Salses observant-lo (maig 2006) Cua del mercaderies (maig 2006)

La 7268 remolca una altra locomotora direcció Narbonne (maig 2006) Una altra vista de la composició de locomotores aïllades (maig 2006) La 407201 encapçala una composició de vagons portacotxes (maig 2006) TGV Duplex circulant cap a Perpinyà procedent de París amb el castell de Salses que li dóna la benvinguda als Països Catalans (maig 2006)

direcció Perpinyà/Cervera M./Portbou Índex línia CN1 direcció Narbonne
< Ribesaltes Leucate-La Franqui >
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs 
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional