Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
 Trens de Catalunya > FGC > Línia Llobregat-Anoia > Ramals de mercaderies > Ramal d'accés a Seat
 Ramal d'accés a Seat

Traçat del ramal
 
El nou ramal d'accés a la SEAT de Martorell consisteixen en una nova plataforma ferroviària que té origen a la línia Barcelona – Igualada de FGC entre Martorell i Sant Esteve Sesrovires i arriba a la platja de vies de SEAT. A la platja de vies es realitzen les actuacions d’adeqüació de la nova via, es col·loca un tercer carril a la via d’ample ibèric més propera al desmunt existent (que servirà com a via de maniobres de FGC) i s’executen obres complementàries com el trasllat de la xarxa d’enllumenat existent a la platja de vies i l’execució d’un nou vial de servei anomenat “carril taxi”. L’actuació també suposa un ripat de la via actual de la xarxa de via ampla d’accés al recinte de SEAT. Finalment s’ha muntat un culató per protegir la via general de la possible deriva d’un tren estacionat o d’una falsa maniobra.
Fotos
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
Sortida del ramal des de la línia d'Igualada, amb el culató de seguretat (gener 2008) Vista més general de la sortida des de la línia d'Igualada i la via ampla en paral·lel (gener 2008) Vista general de l'entrada de les vies a l'interior de la Seat (març 2008) Detall d'un dels senyals lluminosos de FGC (març 2008)

Vagons portacotxes ja carregats esperant que vingui una locomotora a endur-se'ls cap al Port (març 2008) Una altra vista de tren carregat (març 2008) Vista general de la platja de vies de Seat, amb els dos amples (gener 2008) Detall de la plataforma que es col·loca davant dels vagons per pujar els cotxes al tren (gener 2008)

Retorn a Ramals mercaderies

Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional