Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
 Trens de Catalunya > FGC > Línia Llobregat-Anoia > Estacions > Santa Coloma de Cervelló
Santa Coloma de Cervelló
serveis de l'estació:  Estació adaptada a PMR Pàrquing Aparcament per a bicicletes  
zona tarifària:
correspondències:  Bus urbà

Mostra un mapa més gran

Santa Coloma de Cervelló (PK 12,01) és una estació que es va inaugurar en la seva ubicació actual el 13 de febrer de l'any 2000, englobada dintre la nova variant entre Sant Boi i Santa Coloma de Cervelló. L'estació té dues vies, les generals, amb andanes laterals dotades de marquesines metàl·liques del nou tipus unificat. L'edifici de viatgers queda a l'esquerra de les vies (mirant sentit Martorell) i en un nivell superior al de les vies. De tota manera, no disposa d'edifici obert per a viatgers com a tal, ja que bàsicament hi ha una marquesina amb les màquines autovenda de bitllets (MAEs) i les portes de control d'accés a les andanes. Les edificacions alberguen diverses dependències i aparells. Per tal de comunicar aquesta edificació amb les andanes existeixen rampes, escales i dos ascensors, de manera que l'estació està totalment adaptada a PMR. Santa Coloma de Cervelló també compta amb un park&ride.


Fotos 
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
Edificacions per a viatgers a Santa Coloma de Cervelló (maig 2002) L'aparcament per a bicicletes, en aquest cas poc utilitzat (març 2005) L'accés a l'estació des del park&ride (març 2005) Estructura per a les màquines de venda de bitllets i el control d'accés a les andanes (març 2005)

Les barreres de control d'accés a les instal·lacions (febrer 2005) Accés per escales a la via 2 i passarel·la per anar a la via 1 (febrer 2005) Rampa d'accés per a minusvàlids i ascensor, tots per la via 1 (febrer 2005) 213 que va direcció Barcelona a la via 2 de Santa Coloma (maig 2002)

Una unitat elèctrica sèrie 211 sortint direcció Martorell (maig 2002) Ascensor d'enllaç entre el nivell del vestíbul d'accés i l'andana (febrer 2005) 211 en servei de la línia S33 a Can Ros, fa parada a Santa Coloma (maig 2002) El mateix tren sortint cap a Can Ros (maig 2002)

Marquesina unificada i rampa d'accés a l'andana de la via 1 (febrer 2005) 213.16 en servei S7 a El Palau, fa una breu parada a l'estació (febrer 2005) Sortint ràpidament vers Sant Vicenç dels Horts (febrer 2005) 213.05 arribant a la via 2 de l'estació colomina (febrer 2005)

Tren marxant cap a Barcelona-Pl.Espanya (febrer 2005) Un R6 que va cap a Igualada passa a tota velocitat per Santa Coloma de Cervelló (febrer 2005) Vista general de l'estació des de la carretera BV-2006 (març 2005) Tren S4 que va a Olesa de Montserrat parant a la via 1 (febrer 2005)

 Direcció Barcelona
Colònia Güell
Direcció Martorell/Manresa/Igualada
Sant Vicenç dels Horts
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional