Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
  Trens de Catalunya > FGC > Cremallera i Funiculars de Montserrat > Funicular de la Santa Cova > Estació inferior
Horaris dels trens de Catalunya
 Funicular de la Santa Cova
 Estació inferior (Santa Cova)
 

Mostra un mapa més gran
L'estació inferior del funicular de Sant Joan (Montserrat) es situa a 582 metres d'altitud, a l'inici del tram més planer del camí de la Santa Cova i a la part baixa de la gorja on es situa tot el traçat. L'edifici té dues plantes, amb accés des del camí de la Santa Cova mitjançant unes escales. A la planta baixa hi ha un vestíbul i sala d'espera, amb unes portes per passar a la zona d'andanes que s'obren només quan hi ha un vehicle estacionat. Hi ha una via per on circula el funicular, amb dues andanes laterals esglaonades. Al primer pis de l'edifici de viatgers hi ha una petita exposició permanent sobre els funiculars a Catalunya i Europa.

FOTOS
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
L'estació inferior del funicular, amb l'estació de l'aeri i el monestir a la part superior (setembre 2002) Detall del rètol de funicular al Monestir (juliol 2005) Vista del conjunt de l'estació inferior del funicular de la Santa Cova (juny 2013) Exposició del primer pis de l'estació inferior del funicular (juliol 2005)

Porta d'accés a l'andana (setembre 2002) El cotxe 1 a l'estació inferior (juny 2003) El cotxe 2 acabat d'arribar a l'estació inferior del funicular de la Santa Cova (juliol 2005) Cotxe 2 sortint cap al Monestir (juliol 2005)

 
A Montserrat
El recorregut
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT:IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs 
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional