Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
  Trens de Catalunya > Xarxa de via ampla > 04.Línia Barcelona-Manresa-Cervera-Lleida-Almacelles > Bellpuig
xarxa de via ampla
04.Línia Barcelona-Manresa-Cervera-Lleida-Almacelles
codi estació: 78406


Mostra un mapa més gran
L'estació de Bellpuig (PK 215,8 de la línia Zaragoza-Lleida-Manresa-Barcelona) es situa al nord del nucli urbà. El tren va arribar a Bellpuig el 1860 amb la posada en servei del tram de Manresa a Lleida. L'estació havia disposat de diverses vies però actualment consisteix en un simple baixador que únicament té la via general amb una andana a l'esquerra d'aquesta, mirant sentit Lleida. L'edifici de viatgers es situa a l'esquerra de les vies i és de dues plantes. A la planta baixa acull una sala d'espera amb uns curiosos bancs. A destacar que es conserven dues antigues aiguades a cada extrem de l'andana en servei així com un antic moll per a mercaderies.

Fotos de l'estació
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
Edifici de viatgers de Bellpuig (novembre 2004) Edifici de viatgers de Bellpuig (novembre 2004) L'edfici vist des del costat de la via (novembre 2004) Sortida de la via cap a Lleida, amb una antiga aiguada (novembre 2004)

Antic moll per a meracaderies (novembre 2004) La 440-167 a punt de fer parada a l'estació bellputxenca (novembre 2004) Tren de "rodalies" a Cervera parat a l'única via de Bellpuig (novembre 2004) Contrast entre el tren, antiga aiguada i senyalització lluminosa de pas a nivell (novembre 2004)

direcció Cervera/Barcelona Índex Línia 04 direcció Lleida/Almacelles
< Anglesola Castellnou de Seana >
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs 
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional