Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
  Trens de Catalunya > Xarxa de via ampla > 02.Línia Barcelona-Granollers-Girona-Figueres-Portbou > Gualba
xarxa de via ampla
02.Línia Barcelona-Granollers-Girona-Figueres-Portbou
codi estació: 79105

 
   


Mostra Estacions adif RMB en un mapa més gran
L'estació de Gualba (PK 162,5 de la línia Tarragona-Barcelona-Portbou) es situa al sud del nucli urbà, però allunyada del centre de la població. El tren va arribar a Gualba l'any 1860 amb l'entrada en servei del tram de Granollers a Maçanet. L'estació actualment disposa únicament de les dues vies generals (vies 1 i 2). Hi ha dues andanes laterals a les vies generals, diposant una d'aquestes d'una marquesina estàndard per a refugiar els viatgers. Les andanes es troben comunicades a través d'un pas inferior. L'edifici de viatgers es situa a l'esquerra de les vies, mirant sentit Portbou, i és de dues plantes acollint a la planta baixa un bar.

Fotos de l'estació
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
Edifici de viatgers de l'estació de Gualba (agost 2004) L'edifici de viatgers aquest cop vist des de les andanes (agost 2004) Talgo remolcat per la 269-904 baixa direcció Barcelona amb els primers rajos de sol del dia (agost 2004) La 440-178 parant a Gualba (agost 2004)

El mateix tren sortint direcció Girona (agost 2004) Un Catalunya Exprés passa per Gualba direcció Barcelona (agost 2004) L'Estrella Costa Brava amb la 252.019 pujant cap a Portbou (agost 2004) El mateix tren vist des de la cua (agost 2004)

direcció Granollers/Barcelona Índex Línia 02 direcció Girona/Portbou
< Sant Celoni Riells i Viabrea-Breda >
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs 
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional