Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
  Trens de Catalunya > Xarxa de via ampla > 04.Línia Barcelona-Manresa-Cervera-Lleida-Almacelles > Mollerussa
xarxa de via ampla
04.Línia Barcelona-Manresa-Cervera-Lleida-Almacelles
codi estació: 78403


Mostra un mapa més gran
L'estació de Mollerussa (PK 206,1 de la línia Zaragoza-Lleida-Manresa-Barcelona) es situa a la zona nord del nucli urbà. El tren va arribar a Mollerussa el 1860 amb la posada en servei del tram de Manresa a Lleida. L'estació disposa de la via general (via 1) i una desviada (via 3) amb andanes laterals, comunicades mitjançant un pas a nivell. L'edifici de viatgers es situa a l'esquerra de les vies (mirant sentit Lleida) i és de dues plantes, amb la planta baixa oberta al públic. Completen les instal·lacions de Mollerussa una sots-central elèctrica, restes de les vies que havien existit antigament i l'antic moll de mercaderies.

Fotos de l'estació i proximitats
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
Edifici de viatgers de Mollerussa (setembre 2004) Vestíbul-sala d'espera (abril 2005) Rètol de l'estació i indicador de direcció dels trens (abril 2005) Unitat 440-167 amb colors de regionals entrant a Mollerussa procedent de Barcelona (abril 2005)

El tren fent parada a la via 1 (abril 2005) Detall de la unitat 440 pintada amb colors regionals però amb seients de rodalies (abril 2005) Sortint cap a Bell-lloc i Lleida (abril 2005) El tren a punt de passar un dels passos a nivell de la capital del Pla d'Urgell (abril 2005)

Maquinària apartada en una via desconnectada (abril 2005) Antic moll de mercaderies (abril 2005) L'edifici de viatgers vist des del costat de les vies (setembre 2004) Maquinària de via i obres a la via 2 de l'estació mollerussenca (setembre 2004)s

Mirant cap a Lleida (setembre 2004) Una altra vista d'una de les màquines de via i obres (setembre 2004) Sots-central elèctrica i antic dipòsit d'aigua (setembre 2004) A prop de l'estació de via ampla hi ha aquest monument dedicat a l'antic ferrocarril Mollerussa-Balaguer (setembre 2004)

direcció Cervera/Barcelona Índex Línia 04 direcció Lleida/Almacelles
< Golmés Bell-lloc d'Urgell >
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs 
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional