Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
  Trens de Catalunya > Xarxa de via ampla > 07.Línia Barcelona-Vic-Ripoll-Puigcerdà > Parets del Vallès
xarxa de via ampla
07.Línia Barcelona-Vic-Ripoll-Puigcerdà
codi estació: 77005


Mostra un mapa més gran
L'estació de Parets del Vallès (PK 20,2 de la línia Barcelona-Vic-Ripoll) es situa al sud del nucli urbà. El tren va arribar a Parets del Vallès el 1886 amb la posada en servei de la línia des de Les Franqueses a Barcelona. L'estació disposa de la via general (via 1) i una via desviada a l'esquerra d'aquesta (via 3), a més d'una via morta (via 5) connectada pel costat Barcelona. Parets té dues andanes laterals a les vies 1 i 3, parcialment cobertes per marquesines metàl·liques i connectades entre sí per un pas a nivell. L'edifici de viatgers es situa a l'esquerra de les vies, mirant sentit Vic, i és de dues plantes. A la planta baixa acull la taquilla de venda de bitllets i sala d'espera, entre d'altres dependències. Completen les instal·lacions un altre edifici on s'hi situa una cafeteria.

Fotos de l'estació i les seves proximitats
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
Edifici de viatgers de Parets del Vallès(novembre 2004) Rellotge i rètol antic sota la marquesina (novembre 2004) L'edifici de viatgers vist pel costat de les vies (novembre 2004) Unitat 447-182 que ve de Vic entra a Parets (novembre 2004)

Tren estacionat a la via 1 de Parets (novembre 2004) Sortint de l'estació paretana cap a Barcelona i L'Hospitalet de Llobregat (novembre 2004) Via morta amb vagons plataforma carregats amb vies (novembre 2004) Una 447 en servei de Delta a La Tor de Querol entrant a Parets del Vallès (novembre 2004)

Unitat 447 passant per un petit túnel entre Granollers i Parets, un dels dos únics existents entre Montcada i La Garriga (gener 2007) Circulant cap a Parets amb l'antic carregador de Bartolomé-Valls S.S.A. a la dreta, al PK 21,4 de la línia Barcelona-Ripoll (gener 2007) Unitat 440 en un tram de rampa al costat de l'antic carregador (gener 2007) Unitat 447 a les immediacions del Circuit de Catalunya (gener 2007)

direcció Barcelona Índex Línia 07 direcció Vic/Puigcerdà
< Mollet Santa Rosa Granollers-Canovelles >
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs 
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional