Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
  Trens de Catalunya > Xarxa de via ampla > 07.Línia Barcelona-Vic-Ripoll-Puigcerdà > Santa Perpètua de Mogoda
xarxa de via ampla
07.Línia Barcelona-Vic-Ripoll-Puigcerdà
codi estació: 77003


Mostra un mapa més gran
L'estació de Santa Perpètua de Mogoda (PK 15,3 de la línia Barcelona-Vic-Ripoll) es situa al barri de La Florida d'aquesta localitat vallesana i de fet tenia d'origen com a nom complet "Ciudad Jardin La Florida de Santa Perpetua de Moguda". El tren va arribar a Santa Perpètua el 1886 amb la posada en servei de la línia des de Les Franqueses a Barcelona. El baixador disposa d'una sola via, la general, amb una andana a la dreta d'aquesta mirant sentit Vic. Aprofitant el terraplè existent en aquest punt, l'edifici de viatgers que es situa contigu a l'andana disposa de dues plantes i s'hi accedeix des del nivell del carrer a través de dues escales fixes. A la planta baixa disposa dels diferents serveis d'atenció al viatger.

Fotos de l'estació i proximitats
David Adrover i Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
Edifici de l'estació de Santa Perpètua de Mogoda (novembre 2004) Curiós accés a través de l'edifici a les andanes (novembre 2004) Bancs per esperar el tren sota la teulada (novembre 2004) Unitat 447 procedent de Barcelona a punt de fer parada al baixador (novembre 2004)

Allunyant-se cap a Granollers i Vic (novembre 2004) La 447-116 procedent de Vic fent parada a l'estació perpetuenca (novembre 2004) Sortint cap a la ciutat de Barcelona (novembre 2004) Doble composició d'unitats 440 (unitat 252 i unitat 132 no reformada) acostant-se a Santa Perpètua procedents de Puigcerdà i destinació L'Hospitalet (gener 2007)

direcció Barcelona Índex Línia 07 direcció Vic/Puigcerdà
< Montcada-Ripollet Mollet Santa Rosa >
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs 
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional