Pàgina inicial Trenscat.com

trenscat.cat la web dels trens de Catalunya

 Trens de Catalunya > TRAM > TRAMbesòs > Sant Roc
Horaris dels trens de Catalunya
I Sant Roc
Badalona

propers tramvies
zona tarifària 1 
Metro de Barcelona L2 Paral·lel - Badalona Pompeu Fabra


Mostra Trambesòs en un mapa més gran
La parada de Sant Roc està situada al terme municipal de Badalona, a l'avinguda Marquès de Mont-roig entre l'avinguda del Maresme i el carrer Vélez Rubio. Es va posar en servei el 8 de setembre de 2007 amb l'entrada en funcionament del tram entre Sant Joan Baptista i Gorg. L'estació està situada en un tram de via doble amb andanes laterals. La parada disposa dels equipaments estàndard de totes les parades de la xarxa TRAM, amb marquesina a l'andana dotada de les màquines de venda de bitllets, plànols amb informació de la línia i de la zona, intèrfon i també la pantalla on s'especifiquen els minuts que falten per als propers tramvies. L'estació té correspondència amb la línia L2 del metro de Barcelona.

Fotos de la parada i proximitats  Av.Marquès de Mont-roig
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
Tramvia número 17 sortint de sota del viaducte sota l'autopista C-32 (juny 2008)  Tramvia de la línia T5 que va a Gorg circulant ja per terres badalonines (juny 2008)  Una altra vista del tramvia, en el tram final de la línia T5 per Marquès de Mont-roig (juny 2008) Tramvia, pisos i sortida de l'autopista (juny 2008)

Tramvia circulant per l'avinguda Marquès de Mont-roig (juny 2008) El tramvia 211.15 a punt de creuar l'avinguda del Maresme (juny 2008)  El tramvia 04 a Sant Roc circulant direcció Glòries (abril 2008)  El TRAM surt direcció Sant Adrià de Besòs i Barcelona (abril 2008) 

El tramvia avança els cotxes a través de la plataforma reservada (abril 2008)  Equipament de la parada de Sant Roc, l'estàndard de totes les parades del TRAM (abril 2008)  La boca de l'estació del metro de Sant Roc queda just al costat del tramvia (abril 2008)  El tramvia 01 estacionat a Sant Roc amb destinació Gorg (abril 2008) 

Sortint cap a Gorg (abril 2008)  Cua del mateix tramvia (abril 2008)  Circulant per un tram sense gespa entre Sant Roc i Gorg, que correspon a la coberta de l'estació del metro (abril 2008) TRAM que ve de Gorg i va a Glòries acostant-se a Sant Roc (abril 2008)

Imatges del tramvia 211.05 amb publicitat integral d'un diari gratuït barceloní circulant per la parada de Sant Roc en servei a la línia T5 del Trambesòs (juny 2008)

direcció Glòries

Índex TRAMbesòs

direcció Gorg

< Encants de Sant Adrià

Gorg >

Pàgina inicial Trenscat.cat

IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional