Pàgina inicial Trenscat.com

trenscat.com - la web dels trens de Catalunya

 Trens de Catalunya > TMB > el metro de barcelona > línia L2 > Sant Roc Pàgina d'inici trenscat.com Mapa del web

Sant Roc

01

correspondència: TRAM
 
serveis de l'estació: Estació adaptada a PMR

Situació de l'estació Sant Roc a la línia L2 (mapa base: wefer.com)L'estació Sant Roc de la línia L2 del metro de Barcelona va entrar en servei l'any 1985, formant part aleshores de la línia L4, amb l'obertura del tram entre La Pau i Pep Ventura. L'any 2002, aquest tram de la L4 es va integrar a la línia L2. Sant Roc està situada sota l'avinguda Marquès de Mont-roig, entre els carrers Juli Galye Brusson i Vélez Rubio, al terme municipal de Badalona. L'estació té dos accessos, un a la plaça President Tarradellas (dotat d'ascensor) i un altre al carrer Alfons XII, que s'uneixen en un sol vestíbul situat al costat Artigues de l'estació. Els combois ferroviaris circulen per un nivell inferior format per dues vies i andanes laterals de 96 metres de longitud. L'enllaç entre el vestíbul i les andanes es fa mitjançant escalinates, escales mecàniques i ascensors.

 Fotos

El vestíbul de Sant Roc (maig 2005)

Una altra vista del vestíbul, superades les barreres tarifàries (maig 2005) La nau de l'estació des de la nova passarel·la dels ascensors (maig 2005) Tren fent parada a Sant Roc (maig 2005)
       
Vista general de l'estació des del costat Artigues (maig 2005) Detall de l'indicador de temps d'espera i mòdul estàndard d'ajuda (maig 2005) La 2128 a la via 1 (maig 2005) Túnel cap a Gorg (maig 2005)
       
Des del costat Gorg (maig 2005) Seqüència d'una unitat de la sèrie 2100 entrant a Sant Roc procedent de Paral·lel (maig 2005)

direcció Paral·lel

Índex Línia L2

direcció Badalona Pompeu Fabra

< Artigues | Sant Adrià

Gorg >

Pàgina inicial Trenscat.com

IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu de les fotos de trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs