Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
  trenscat Països Catalans > Catalunya Nord > CN6.Ramal de mercaderies Elna-El Voló > El Voló
CN6.Ramal de mercaderies Elna-El Voló
 EL VOLÓ PERTÚS
   Le Boulou


Mostra un mapa més gran
L'estació del Voló-Pertús es situa al PK 495,6 de la línia Elna-El Voló. Actualment l'estació és únicament per a servei de mercaderies i es troba totalment tancada per a l'accés del públic en general. Disposa de diverses platges de vies per a la formació de trens de mercaderies.

Fotos
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
Façana a la població de l'edifici de viatgers del Voló, utilitzat com a edifici central del complex de mercaderies (juny 2009) Detall del logo de SNCF FRET (juny 2009) Vista de les vies amb diversos vagons plataforma amb contenidors (juny 2009) Vagons mig abandonats en una via morta de l'estació (juny 2009)

Edifici de viatgers de Brullà, antiga estació de la línia del Voló reconvertida a turisme rural. Vegeu www.anciennegare.net (juny 2009) Lateral de l'antic edifici de viatgers (juny 2009) Detall del rètol de l'estació (juny 2009) L'interior conserva l'antiga taquilla de venda de bitllets (juny 2009)

direcció Elna Índex línia CN6  
< Elna
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT:n class="style116"> No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs 
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional