Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
  Trens de Catalunya > FGC > Funicular de Gelida > Traçat. Part alta
Horaris dels trens de Catalunya
 Funicular de Gelida - Traçat
 
Part alta

El tram més alt del funicular de Gelida té inici a la parada facultativa de Gelida Baixador, pujant el pendent al màxim del 21,5%. El darrer tram del traçat discorre en ple nucli urbà, trobant al PK 0,852 el pont de 12 metres de llargada sota el passeig de Josep Rossell i Massana. A la sortida del pont hi ha l’estació de Gelida Superior.

Fotos
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
Vista de la part més alta i amb més pendent del traçat del funicular, entre Gelida Baixador i Gelida Estació Superior (abril 2019) El cotxe I pujant els darrers metres del seu recorregut (abril 2019) Vista de la part alta del traçat amb el baixador al fons i senyal vermell d'avís de la parada facultativa intermèdia (abril 2019) Cotxe I sortint de l'estació superior (abril 2019)

Cotxe II sortint de l'estació superior amb el magnífic paisatge des de Gelida dominat per la muntanya de Montserrat (abril 2019) El cotxe II baixant cap a Gelida Inferior (abril 2019) El cotxe I a la part alta del traçat vist des de l'estació de Gelida Superior (abril 2019) El cotxe II des de l'estació de Gelida Superior remuntant el pendent màxim de la línia, que assoleix el 21,5% (abril 2019)

 A Gelida Inferior
 Gelida Baixador
A Gelida Superior
Gelida Estació Superior
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs 
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional