Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
  Trens de Catalunya > FGC > Funicular de Gelida > Gelida Baixador
Horaris dels trens de Catalunya
Adaptada a persones amb mobilitat reduïda  
zona tarifària 3B  

Gelida Baixador es troba al PK 0,715 de la línia del funicular de Gelida, a una cota aproximada de 160 metres sobre el nivell del mar. El baixador està format per la via única del funicular i una andana al costat esquerre, amb un tram pla per permetre l’accés directe a l’única porta de viatgers dels cotxes. L’andana té un accés per una petita rampa des de l’avinguda Catalunya, amb un panell amb informació del servei. Una tanca separa l’andana i la via, amb una porta manual que obre i tanca l’agent del funicular.

Fotos
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
Vista de l'accés a Gelida Baixador des de l'avinguda Catalunya (abril 2019) Vista general de les instal·lacions del punt amb parada facultativa del funicular (abril 2019) Accés a l'andana, amb un panell d'informació i tanca per protegir la via (abril 2019) Vista general del baixador des del pont del carrer Sant Lluís (abril 2019)

Una altra vista de les instal·lacions simples del baixador, des de l'avinguda Onze de Setembre (abril 2019) Els rombes característics de FGC són presents al funicular de Gelida des de la renovació realitzada el 2019 (abril 2019) Vista del baixador des d'un dels cotxes del funicular (abril 2019) Viatgers pujant i baixant dels cotxes del funi del baixador amb parada facultativa (abril 2019)

Cotxe I passant per Gelida Baixador en sentit ascendent (abril 2019) Senyal per indicar la parada facultativa de Gelida Baixador (abril 2019) Cotxe I de baixada al seu pas per Gelida Baixador (abril 2019) Una altra vista del cotxe del funicular a Gelida Baixador, on no hi fa parada (abril 2019)

 A Gelida Inferior
 Traçat. Pont AP-7 a Gelida Baixador
A Gelida Superior
 Traçat. Part alta
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs 
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional