Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
  Trens de Catalunya > FGC > Cremallera i Funiculars de Montserrat > Funicular de Sant Joan > Estació superior
Horaris dels trens de Catalunya
 Funicular de Sant Joan
 Estació superior (Sant Joan)
 

Mostra un mapa més gran
L'estació superior del funicular de Sant Joan (Sant Joan) es situa a 970 metres d'altitud i segueix el mateix estil de construcció de l'estació inferior i no ha evolucionat després de la renovació. L'edifici acull la via del funicular amb andanes laterals esglaonades, amb sortida per la part superior i entrada per una sala d'espera a mitja andana. Per accedir a aquesta sala d'espera cal baixar un escales des de la part exterior. A l'estació superior també hi ha el motor i sala de màquines que fa funcionar el funicular. El primer pis de l'estació acull l'Aula de Natura, on es sensibilitza el visitant del parc natural que constitueixen les muntanyes de Montserrat. En aquest pis s'hi situa a una terrassa des de la qual es pot veure la línia i el monestir.

FOTOS
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
Edifici de l'estació superior de Sant Joan (desembre 2016) Sala de màquines del funicular de Sant Joan, que està previst renovar properament (desembre 2016) Accés al funicular de Sant Joan, per una sala ubicada a mitja alçada de l'edifici de l'estació (desembre 2016) Sala d'espera i d'accés al funicular a l'estació superior (desembre 2016)

Cotxe número 1 arribant a l'estació superior del funicular de Sant Joan (desembre 2016) El cotxe 2 a Sant Joan (desembre 2016) Vista de la línia des de l'estació superior del funicular de Sant Joan (desembre 2016) Edifici de l'estació de Sant Joan des d'un funicular (desembre 2016)

Edifici de l'estació superior de Sant Joan (juliol 2005) Entrada al funicular de Sant Joan, amb unes escales des de l'exterior (juliol 2005) Politja amb el cable tractor del funicular de Sant Joan (juliol 2005) Volant de control del funicular (juliol 2005)

 
L'estació des de la sala de control (juliol 2005) Panell explicatiu del funcionament del funicular (juliol 2005) Portes de sortida des de l'andana, l'entrada es fa per les escales exteriors (juliol 2005) Cotxe número 1 a l'estació superior (juliol 2005) 

 A Montserrat
 El recorregut
 
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT:IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs 
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional