Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
  Trens de Catalunya > Xarxa de via ampla > 04.Línia Barcelona-Manresa-Cervera-Lleida-Almacelles > Anglesola
xarxa de via ampla
04.Línia Barcelona-Manresa-Cervera-Lleida-Almacelles
codi estació: 78407


Mostra un mapa més gran
L'estació d'Anglesola (PK 221,5 de la línia Zaragoza-Lleida-Manresa-Barcelona) es situa al nord del nucli urbà. El tren va arribar a Bellpuig el 1860 amb la posada en servei del tram de Manresa a Lleida. L'estació havia disposat de diverses vies però actualment consisteix en un simple baixador que únicament té la via general amb una andana a l'esquerra d'aquesta, mirant sentit Lleida. L'edifici de viatgers es situa a l'esquerra de les vies i és de dues plantes. A la planta baixa acull una sala d'espera amb uns curiosos bancs. A destacar que es conserven dues antigues aiguades a cada extrem de l'andana en servei així com un antic moll per a mercaderies.

Fotos de l'estació
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
Marquesina pel baixador d'Anglesola i edifici de sots-central elèctrica (novembre 2004) L'estació vista des del costat Cervera i Manresa (novembre 2004) El baixador des del costat Lleida. Al pont, la carretera d'accés a Anglesola des de l'A-2 (novembre 2004) Connexions elèctriques amb els rails de les vies, a l'estil de les maquetes ferroviàries (novembre 2004)

Tren aproximant-se al baixador des de Lleida. Observeu la senyal de situació del pas a nivell (novembre 2004) La 440-167 fa parada a l'estació anglesolina (novembre 2004) Tren regional sortint cap a Cervera i Barcelona amb la sots-central elèctrica (novembre 2004) Circulant a 90 km/h cap a llevant (novembre 2004)

direcció Cervera/Barcelona Índex Línia 04 direcció Lleida/Almacelles
< Tàrrega Bellpuig >
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs 
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional