Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
  Trens de Catalunya > Xarxa de via ampla > 02.Línia Barcelona-Granollers-Girona-Figueres-Portbou > Vilajuïga
xarxa de via ampla
02.Línia Barcelona-Granollers-Girona-Figueres-Portbou
codi estació: 79311


Mostra un mapa més gran
L'estació de Vilajuïga (PK 258,9 de la línia Tarragona-Barcelona-Portbou) es situa a l'oest del nucli urbà. El tren va arribar per primera vegada a Vilajuïga l'any 1878 amb l'entrada en servei del tram de Figueres a Portbou. L'estació actualment disposa de les dues vies generals (vies 1 i 2) amb andanes laterals enllaçades a través d'un pas a nivell. Actualment no diposa d'edifici de viatgers, que es situava a la dreta de les vies, mirant sentit Portbou. Completen les instal·lacions de Vilajuïga les antigues vies desviades laterals a les vies generals que encara es poden observar i una antiga via morta connectada pel costat Figueres.

Fotos de l'estació i proximitats
Bernat Borràs - prohibida la reproducció de les fotos sense el permís de l'autor
Tren de mercaderies circulant cap a Figueres (octubre 2004) Unitat 440 arribant a l'estació procedent de Barcelona (octubre 2004) 440-178 sortint cap a Portbou (octubre 2004) El mateix tren a la sortida de l'estació, on hi ha instal·lades les agulles tot i que ja no són funcionals (octubre 2004)

direcció Figueres/Barcelona Índex Línia 02 direcció Portbou
< Peralada Llançà >
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs 
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional