Pàgina inicial Trenscat.cat trenscat.cat la web dels trens de Catalunya
  Trens de Catalunya > Xarxa de via ampla > Mitjana Distància
Horaris dels trens de Catalunya
xarxa de via ampla
 
Serveis regionals
Els serveis regionals de Rodalies de Catalunya comprenen els serveis per ferrocarril convencional de mitjana distància per les línies d'ample ibèric que uneixen les diferents poblacions de Catalunya. També hi ha línies que arriben al País Valencià i Aragó (operades per renfe Mitjana Distància), a més d'un servei Avant de mitjana distància per la línia d'alta velocitat de Barcelona a Lleida, de Barcelona a Figueres Vilafant i de Barcelona a Tortosa per Camp de Tarragona. Tots els serveis regionals són operats per renfe operadora. Hi ha un total de set línies de serveis regionals, les línies R11 a R17. A més, hi ha les línies de Mitjana Distància que operen en un tram fora de Catalunya i no són de Rodalies de Catalunya, com són el servei de Barcelona i Móra la Nova fins a Casp, Zaragoza i Madrid, de Barcelona i Tortosa fins a Vinaròs i València i de Lleida a Montsó, Zaragoza i Madrid.
Els serveis oferts per la xarxa de Serveis Regionals i de Mitjana Distància són:
  • Regional aquests trens circulen per línies convencionals i paren a totes les estacions, excepte les secundàries dels nuclis de rodalies tot i que alguns trens també hi paren.
  • Regional Exprés aquests trens circulen per línies convencionals i efectuen menys parades que l'anterior i és lleugerament més car. Aquest servei circula per totes les línies menys per la R12.
  • Mitjana Distància: de tarifa superior als trens Exprés, són serveis fets per unitats sèrie 449 que aporten una qualitat superior al trajecte. Aquest servei opera a les línies R11, R15 i R16.
  • Avant és un servei d'altes prestacions (alta velocitat) per línies de nova construcció destinades als trens d'alta velocitat (no és operat per Rodalies de Catalunya).

Seleccioneu una estació o línia al següent mapa dels serveis regionals de Rodalies de Catalunya:
Pàgina inicial Trenscat.cat
IMPORTANT: No es permet l'ús públic (webs, premsa, etc) ni l'ús lucratiu dels continguts de trenscat.cat i trenscat.com sense el consentiment previ de l'autor. L'autor de les imatges si no s'especifica el contrari és Bernat Borràs 
trenscat.cat és una pàgina web no oficial i per tant no proveeix ni es responsabilitza de cap contingut institucional